Ankara'dan Kırşehir'e Yol Yapmışlardı Sonunda Yakayı Ele Verdiler

ASAYİŞ 31.01.2021 - 21:23, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ankara'dan Kırşehir'e Yol Yapmışlardı Sonunda Yakayı Ele Verdiler

Kırşehir'de son yıllarda peş peşe yaşanan ''inşaat malzemesi'' hırsızlığı gerçekleştiren çete yakayı ele verdi.

Şehir merkezinde bazı inşaat şantiyelerinden yüklü miktarda inşaat malzemesi çalındığına dair ihbar üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı.Hırsızlığın yapıldığı noktada kamyon ve minibüs tekerlek izlerine fark eden ekipler, çevredeki ve kent girişindeki mobese görüntülerini incelemeye aldı.     Olay günü bir mayon ve minibüsün Ankara istikametine doğru hareket ettiğini tespit eden polis, zanlılardan 3'ünün Ankara'da , 1'inin ise Antalya'da olduğunu belirledi.Ankara'da bulunan S.E (22), A.A. (30) ve S.D (35) ile Antalya'da bulunan E.E. (33) gözaltına alınarak Kırşehir'e sevk edildi.     Emniyetteki ifade işlemlerinin ardından Kırşehir Adliyesinde nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan şüphelilerden A.A, S.D. ve E.E tutuklandı, S.E. serbest bırakıldı.Zanlıların, Ankara'dan Kırşehir'e birçok kez gelip bölgede keşif yaptıkları, çaldıkları malzemeleri de parça parça sattıkları belirlendi.
Kırşehir'de son yıllarda peş peşe yaşanan ''inşaat malzemesi'' hırsızlığı gerçekleştiren çete yakayı ele verdi.

Şehir merkezinde bazı inşaat şantiyelerinden yüklü miktarda inşaat malzemesi çalındığına dair ihbar üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı.Hırsızlığın yapıldığı noktada kamyon ve minibüs tekerlek izlerine fark eden ekipler, çevredeki ve kent girişindeki mobese görüntülerini incelemeye aldı.

 

 

Olay günü bir mayon ve minibüsün Ankara istikametine doğru hareket ettiğini tespit eden polis, zanlılardan 3'ünün Ankara'da , 1'inin ise Antalya'da olduğunu belirledi.Ankara'da bulunan S.E (22), A.A. (30) ve S.D (35) ile Antalya'da bulunan E.E. (33) gözaltına alınarak Kırşehir'e sevk edildi.

 

 

Emniyetteki ifade işlemlerinin ardından Kırşehir Adliyesinde nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan şüphelilerden A.A, S.D. ve E.E tutuklandı, S.E. serbest bırakıldı.Zanlıların, Ankara'dan Kırşehir'e birçok kez gelip bölgede keşif yaptıkları, çaldıkları malzemeleri de parça parça sattıkları belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.