Anız Yakayım Derken Feci Şekilde Yanarak Can Verdi

ASAYİŞ 05.09.2020 - 20:25, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Anız Yakayım Derken Feci Şekilde Yanarak Can Verdi

Kırşehir'de hayvanlar tarlasında otlamasın diye anız yakan vatandaş yanarak feci şekilde can verdi.

Olay, Kaman ilçesine bağlı İbrişim köyünde meydana geldi. Mustafa Vezi (91), hayvanlar otlamasın diye tarladaki otları yakmak istedi. Ateşin büyümesi ile alevlerin arasında kalan yaşlı adam yanarak can verdi. Tarladaki yangını gören Zafer Alkan adlı vatandaş, muhtara haber verdi. Muhtarın ilçe itfaiye ekiplerine bildirmesi ile bölgeye ekipler sevk edildi.     Kaman nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Mustafa Vezi'nin Kırşehir Huzurevi'nde kaldığı ve pandemi nedeniyle İbrişim köyünde yaşayan oğlu H.V.'nin evine izinli olarak geldiği öğrenildi. Kaman İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.   Yeşil Kaman TV        
Kırşehir'de hayvanlar tarlasında otlamasın diye anız yakan vatandaş yanarak feci şekilde can verdi.

Olay, Kaman ilçesine bağlı İbrişim köyünde meydana geldi. Mustafa Vezi (91), hayvanlar otlamasın diye tarladaki otları yakmak istedi. Ateşin büyümesi ile alevlerin arasında kalan yaşlı adam yanarak can verdi. Tarladaki yangını gören Zafer Alkan adlı vatandaş, muhtara haber verdi. Muhtarın ilçe itfaiye ekiplerine bildirmesi ile bölgeye ekipler sevk edildi.

 

 

Kaman nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Mustafa Vezi'nin Kırşehir Huzurevi'nde kaldığı ve pandemi nedeniyle İbrişim köyünde yaşayan oğlu H.V.'nin evine izinli olarak geldiği öğrenildi. Kaman İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

 

Yeşil Kaman TV

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.