Anayasa Değişikliği Referandumunda ; Evet mi, Hayır mı ?

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.02.2017 - 12:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Anayasa Değişikliği Referandumunda ; Evet mi, Hayır mı ?

16 Nisan 2017 tarihinde Türkiye, tarihi bir dönüm noktası yaşayacak.Başkanlık sistemi olarak bilinen ve Partili Cumhurbaşkanlığı sistemini de içeren Anayasa değişikliğine ilişkin referandum ülkenin kaderini belirleyecek.Referanduma 2 ay kala, halkımızın nabzını tutuyoruz.Yapacağımız ilk ankette ''Evet'' ve ''Hayır'' ile birlikte ''Kararsızım'' seçeneği ile de kararsızların sayısını ve oranını belirlemeyi amaçlıyoruz.Söz konusu ankette IP esas alındığı için herkes 1 oy kullanabilir.Anketimiz 17/02/2017 cuma günü saat 23:59'a kadar devam edecektir. [poll id="9"]
16 Nisan 2017 tarihinde Türkiye, tarihi bir dönüm noktası yaşayacak.Başkanlık sistemi olarak bilinen ve Partili Cumhurbaşkanlığı sistemini de içeren Anayasa değişikliğine ilişkin referandum ülkenin kaderini belirleyecek.Referanduma 2 ay kala, halkımızın nabzını tutuyoruz.Yapacağımız ilk ankette ''Evet'' ve ''Hayır'' ile birlikte ''Kararsızım'' seçeneği ile de kararsızların sayısını ve oranını belirlemeyi amaçlıyoruz.Söz konusu ankette IP esas alındığı için herkes 1 oy kullanabilir.Anketimiz 17/02/2017 cuma günü saat 23:59'a kadar devam edecektir.

[poll id="9"]
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.