Ana Su Borusu Patladı, Tonlarca Su Boşa Aktı ?

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.11.2016 - 13:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ana Su Borusu Patladı, Tonlarca Su Boşa Aktı ?

Terme Caddesi'nde aylardır devam eden alt yapı çalışmaları sırasında patlatılan ana su hattı borusu, ''bu nasıl çalışma ? '' dedirtti.   Terme caddesi Pazar yönü kavşağında devam devam eden çalışmalar sırasında kazı yapan iş makinası ana su hattını patlatınca tonlarca su bir anda caddeye tazyikin de akmaya başladı.İş makinası dışarı fışkıran ve zor anlar yaşatan suyu kepçesiyle durdurmaya çalışırken kazı yapılan yerin bir kısmı tonlarca suyun etkisiyle uçtu.Bu sırada market alışverişinde olan müşteriler markette mahsur kaldı.Aynı marketin deposunu ise su bastı. BU NASIL ÇALIŞMA ? Çevredeki vatandaşlar kazıların neden sistem üzerinden takip edilmediğini ve rastgele yapıldığını belirttiler.  Kırşehir'de aylardır süregelen ve bir türlü bitmeyen alt yapı çalışmaları vatandaşı ve esnafı zor durumda bırakırken.Bir taraftan da çalışmalar sırasında meydana gelen doğalgaz hattı ve temiz su hatlarında meydana gelen patlamalar sonucu tonlarca su ve doğalgaz ziyan oluyor.
Terme Caddesi'nde aylardır devam eden alt yapı çalışmaları sırasında patlatılan ana su hattı borusu, ''bu nasıl çalışma ? '' dedirtti.

  Terme caddesi Pazar yönü kavşağında devam devam eden çalışmalar sırasında kazı yapan iş makinası ana su hattını patlatınca tonlarca su bir anda caddeye tazyikin de akmaya başladı.İş makinası dışarı fışkıran ve zor anlar yaşatan suyu kepçesiyle durdurmaya çalışırken kazı yapılan yerin bir kısmı tonlarca suyun etkisiyle uçtu.Bu sırada market alışverişinde olan müşteriler markette mahsur kaldı.Aynı marketin deposunu ise su bastı.

BU NASIL ÇALIŞMA ? Çevredeki vatandaşlar kazıların neden sistem üzerinden takip edilmediğini ve rastgele yapıldığını belirttiler.  Kırşehir'de aylardır süregelen ve bir türlü bitmeyen alt yapı çalışmaları vatandaşı ve esnafı zor durumda bırakırken.Bir taraftan da çalışmalar sırasında meydana gelen doğalgaz hattı ve temiz su hatlarında meydana gelen patlamalar sonucu tonlarca su ve doğalgaz ziyan oluyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.