Amca, Yeğenini Arazi Yüzünden Öldürdü

ASAYİŞ 05.01.2023 - 11:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Amca, Yeğenini Arazi Yüzünden Öldürdü

Ortaköy'e kullandığı minibüsün yanında silahla öldürülmüş halde bulunan Kenan Özcan'ın amcası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.İlk sorgusunda cinayeti itiraf eden Aşır Özcan, yeğenini arazi anlaşmazlığı yüzünden öldürdüğünü söyledi.

Aksaray'ın Ortaköy ilçesine bağlı Hacıibrahimuşağı Köyü yakınlarında gece saatlerinde öğrenci servis minibüsü yanında bir şahsın hareketsiz yattığını gören yoldan geçen sürücüler durumdan şüphelenerek 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi.     SİLAHLA VURULMUŞ HALDE BULUNDU Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde yerde yatan şahsın silahla vurulma sonucu öldüğünü belirledi. Harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bölgede güvenlik önlemleri alırken, silahla öldürülen şahsın Kenan Özcan olduğunu tespit etti.   JANDARMA ŞÜPHELİLERİN PEŞİNE DÜŞTÜ Cinayetin ardından hemen harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ve Jandarma Suç Araştırma Timi dedektifleri gece yarısı yaptığı çalışma ve incelemelerde 2 şüpheliyi tespit etti. Şüphelilerden birisinin öldürülen Kenan Özcan'ın amcası olduğunu öğrenen JASAT dedektifleri amca Aşır Özcan ve diğer şüpheli Mehmet Ali A.'nın peşine düştü.     AMCAYA ŞAFAK OPERASYONU Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen JASAT dedektifleri amcanın Ankara'ya kaçtığını belirledi. Ortaköy ilçesinde bir ikamete yönelik operasyon düzenleyen JASAT Mehmet Ali A.'yı kıskıvrak yakalayarak gözaltına alırken, amca Aşır Özcan ise şafak vakti Ankara'nın Bala ilçesinde bir ikamete yapılan operasyonda yakalanarak gözaltına alındı.   SUÇUNU İTİRAF ETTİ Suçunu itiraf ettiği öğrenilen amcanın ilk ifadesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle anlaşamadıklarını ve bu nedenle yeğenini öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Jandarmanın yaptığı araştırmada amca ve yeğenin daha önceden de yine arazi anlaşmazlığı yüzünden husumetli olduğu belirlendi.     KATİL ZANLISI TUTUKLANDI Mehmet Ali A.'nın ise amca Aşır Özcan'a yardım ve yataklık etme suçundan gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltındaki 2 şüpheli ifadelerinin ardından Ortaköy İlçe Adliyesine sevk edildi.Amca Aşır Özcan'ın tutuklandığı bildirildi.
Ortaköy'e kullandığı minibüsün yanında silahla öldürülmüş halde bulunan Kenan Özcan'ın amcası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.İlk sorgusunda cinayeti itiraf eden Aşır Özcan, yeğenini arazi anlaşmazlığı yüzünden öldürdüğünü söyledi.

Aksaray'ın Ortaköy ilçesine bağlı Hacıibrahimuşağı Köyü yakınlarında gece saatlerinde öğrenci servis minibüsü yanında bir şahsın hareketsiz yattığını gören yoldan geçen sürücüler durumdan şüphelenerek 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi.

 

 

SİLAHLA VURULMUŞ HALDE BULUNDU

Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde yerde yatan şahsın silahla vurulma sonucu öldüğünü belirledi. Harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bölgede güvenlik önlemleri alırken, silahla öldürülen şahsın Kenan Özcan olduğunu tespit etti.

 

JANDARMA ŞÜPHELİLERİN PEŞİNE DÜŞTÜ

Cinayetin ardından hemen harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ve Jandarma Suç Araştırma Timi dedektifleri gece yarısı yaptığı çalışma ve incelemelerde 2 şüpheliyi tespit etti. Şüphelilerden birisinin öldürülen Kenan Özcan'ın amcası olduğunu öğrenen JASAT dedektifleri amca Aşır Özcan ve diğer şüpheli Mehmet Ali A.'nın peşine düştü.

 

 

AMCAYA ŞAFAK OPERASYONU

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen JASAT dedektifleri amcanın Ankara'ya kaçtığını belirledi. Ortaköy ilçesinde bir ikamete yönelik operasyon düzenleyen JASAT Mehmet Ali A.'yı kıskıvrak yakalayarak gözaltına alırken, amca Aşır Özcan ise şafak vakti Ankara'nın Bala ilçesinde bir ikamete yapılan operasyonda yakalanarak gözaltına alındı.

 

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Suçunu itiraf ettiği öğrenilen amcanın ilk ifadesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle anlaşamadıklarını ve bu nedenle yeğenini öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Jandarmanın yaptığı araştırmada amca ve yeğenin daha önceden de yine arazi anlaşmazlığı yüzünden husumetli olduğu belirlendi.

 

 

KATİL ZANLISI TUTUKLANDI

Mehmet Ali A.'nın ise amca Aşır Özcan'a yardım ve yataklık etme suçundan gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltındaki 2 şüpheli ifadelerinin ardından Ortaköy İlçe Adliyesine sevk edildi.Amca Aşır Özcan'ın tutuklandığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.