Altıntaş Ailesinden Acı Haber

GÜNDEM 13.02.2023 - 19:58, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Altıntaş Ailesinden Acı Haber

Kahramanmaraş'ta enkaz altında kalan Kırşehirli Uzman Çavuş Salih Altıntaş, eşi Gülşen Altıntaş ve kızları Rüya Altıntaş'tan acı haber geldi.

 Uzman Çavuş Salih Altıntaş kendisi gibi Kırşehir nüfusuna kayıtlı eşi Gülşen Altıntaş ve kızları Rüya Altıntaş ile birlikte görev yaptığı Kahramanmaraş'ta oturduğu Ebrar Sitesi B Blokta depreme yakalandılar.Oturdukları evin yıkılması sonucu enkaz altında kalan Altıntaş ailesi için umutlu bekleyiş acıya dönüştü.Arama kurtarma çalışmaları neticesinde Uzman Çavuş Salih Altıntaş, eşi Gülşen Altıntaş ve kızları Rüya Altıntaş'ın cansız bedenlerin ulaşıldı.Altıntaş ailesinin cenazesi Kaman'a bağlı Ömerhacılı Köyü'nde Öğlen namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından defnedilecek.     Kırşehir Haber Türk olarak Uzman Çavuşumuza, eşine ve kızına Allah'tan rahmet, yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.    
Kahramanmaraş'ta enkaz altında kalan Kırşehirli Uzman Çavuş Salih Altıntaş, eşi Gülşen Altıntaş ve kızları Rüya Altıntaş'tan acı haber geldi.

 Uzman Çavuş Salih Altıntaş kendisi gibi Kırşehir nüfusuna kayıtlı eşi Gülşen Altıntaş ve kızları Rüya Altıntaş ile birlikte görev yaptığı Kahramanmaraş'ta oturduğu Ebrar Sitesi B Blokta depreme yakalandılar.Oturdukları evin yıkılması sonucu enkaz altında kalan Altıntaş ailesi için umutlu bekleyiş acıya dönüştü.Arama kurtarma çalışmaları neticesinde Uzman Çavuş Salih Altıntaş, eşi Gülşen Altıntaş ve kızları Rüya Altıntaş'ın cansız bedenlerin ulaşıldı.Altıntaş ailesinin cenazesi Kaman'a bağlı Ömerhacılı Köyü'nde Öğlen namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından defnedilecek.

 

 

Kırşehir Haber Türk olarak Uzman Çavuşumuza, eşine ve kızına Allah'tan rahmet, yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.