Altınordu'nun Kırşehirli Başkanından Kırşehir'e Destek Sözü

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.07.2018 - 11:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Altınordu'nun Kırşehirli Başkanından Kırşehir'e Destek Sözü

Türkiye'de birçok önemli futbolcu kazandırarak Avrupa'ya ihraç eden Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan Kırşehir Belediyespor ile Altınordu'yu kardeş kulüp ilan ederek destek sözü verdi. Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Veli Şahin ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başdanışmanı Hilmi Gökçınar, Altınordu Futbol Kulübü Başkanı hemşehrimiz Seyit Mehmet Özkan’ı ziyaret etti. Altınordu FK. Başkanı Seyit Mehmet Özkan, ''Benim Babamın dedesi Kırşehirli. Kurtuluş Savaşı döneminde İzmir'i kurtarmak için Kırşehir'den gelmiş ve burada kalmış.Bu yüzden bizler de mutlu olduk. Altınordu olarak Kırşehir Belediyespor'un daha iyi yerlere gelmesi anlamında elimizden ne gelirse yapacağımızın sözünü veriyoruz. Altınordu ve Kırşehir Belediyespor'un kardeş kulüp olmalarını ilan ediyorum'' dedi. Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ''Altınordu FK Başkanı hemşehrimiz Mehmet Özkan ile tanışmaktan mutluluk duyduk. Altınordu Türk Futbolu için çok değerli bir markadır. Kendimizi bir Avrupa kulübünü ziyaret ediyor gibi hissettik. Kırşehirli olarak bizler de gurur duyduk. Umarız Türk futbolu Altınordu'yu örnek alarak gerekli hamleleri yapar.'' dedi. Kırşehir ve Altınordu arasında doğacak iş birliğine büyük önem verdiğini ifade eden TFF Başdanışmanı Hilmi Gökçınar, ''Altınordu tesislerini gezerken, Futbolun sadece sahada oynanan 90 dakikadan ibaret olmadığını, Ahlak, kültür, insanlık, edep adına her şey mevcut olduğunu söyledi. Türkiye’de Altınordu'yu örnek gösterilmesi son derece gurur verici olduğunu.'' belirti. Ziyarette Metin Oktay Yerleşkesi, İsmet Orhunbilge Tesisleri ve Beytullah Baliç Yerleşkesi’nde incelemelerde bulunuldu.
Türkiye'de birçok önemli futbolcu kazandırarak Avrupa'ya ihraç eden Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan Kırşehir Belediyespor ile Altınordu'yu kardeş kulüp ilan ederek destek sözü verdi.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Veli Şahin ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başdanışmanı Hilmi Gökçınar, Altınordu Futbol Kulübü Başkanı hemşehrimiz Seyit Mehmet Özkan’ı ziyaret etti. Altınordu FK. Başkanı Seyit Mehmet Özkan, ''Benim Babamın dedesi Kırşehirli. Kurtuluş Savaşı döneminde İzmir'i kurtarmak için Kırşehir'den gelmiş ve burada kalmış.Bu yüzden bizler de mutlu olduk. Altınordu olarak Kırşehir Belediyespor'un daha iyi yerlere gelmesi anlamında elimizden ne gelirse yapacağımızın sözünü veriyoruz. Altınordu ve Kırşehir Belediyespor'un kardeş kulüp olmalarını ilan ediyorum'' dedi.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ''Altınordu FK Başkanı hemşehrimiz Mehmet Özkan ile tanışmaktan mutluluk duyduk. Altınordu Türk Futbolu için çok değerli bir markadır. Kendimizi bir Avrupa kulübünü ziyaret ediyor gibi hissettik. Kırşehirli olarak bizler de gurur duyduk. Umarız Türk futbolu Altınordu'yu örnek alarak gerekli hamleleri yapar.'' dedi. Kırşehir ve Altınordu arasında doğacak iş birliğine büyük önem verdiğini ifade eden TFF Başdanışmanı Hilmi Gökçınar, ''Altınordu tesislerini gezerken, Futbolun sadece sahada oynanan 90 dakikadan ibaret olmadığını, Ahlak, kültür, insanlık, edep adına her şey mevcut olduğunu söyledi. Türkiye’de Altınordu'yu örnek gösterilmesi son derece gurur verici olduğunu.'' belirti.

Ziyarette Metin Oktay Yerleşkesi, İsmet Orhunbilge Tesisleri ve Beytullah Baliç Yerleşkesi’nde incelemelerde bulunuldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.