Alparslan Türkeş Parkı ve Türk Büyükleri Anıtı'nın İçler Acısı Hali

GÜNDEM 09.10.2021 - 11:58, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Alparslan Türkeş Parkı ve Türk Büyükleri Anıtı'nın İçler Acısı Hali

Mucur'da bulunan Alparslan Türkeş Parkı ve Türk büyükleri anıtının içler acısı hali büyük tepki topluyor.

Mevcut AK Partili Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz'ın ilk dönemlerinde yapılan ve açılışına dönemin Anayasa Mahkemesi Başkanı Mustafa Bumin'in de katıldığı Kayseri Karayolu kenarında bulunan Alparslan Türkeş Parkı ve Türk Büyükleri anıtı bakımsızlık nedeniyle atıl bir şekilde kaderine terk edildi.Park içerisinde bulunan ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte Türk tarihinin önemli büyüklerini temsil eden büstleri ve tabelaları ise deforme olmuş durumda.     VEFA BORCUNU YERİNE GETİRMELİ Konu ile ilgili yazılı değerlendirmede bulunan İYİ Parti Mucur İlçe Başkanı Ali Aydemir , '' Zamanla bu parkın bakımı ve temizliği gereği gibi yapılmadı. Çok büyük bir levhada "ALPARSLAN TÜRKEŞ PARKI" yazılı olarak bizlerin gururla seyretmesine sebep oluyordu.Daha sonra ki yıllarda belediye başkanlığı Milliyetçi Hareket Partisine geçmişti. Parkın yanından geçen yol genişletilmesi çalışmalarında yola giden bölüme rastgelen levha sökülmüştür. Yol çalışmaları bittiği halde bu levha yerine konmamıştır. Hala yerde yatmaktadır.Daha önce bu parkın yapılmasını ve Başbuğun adını veren Başkan da bu güne kadar burayla ilgisiz kalmıştır. Atılgan Yılmaz'dan isteğimiz bu bakımsız, rezil parkı ele alması, "Alparslan Türkeş " levhasını en kısa zamanda herkesin görebileceği bir şekilde düzenlemesidir.Kendisinin de Başbuğa bir vefa borcu vardır. Kısır çekişmeleri, insanları kutuplaştırmayı, personellerle uğraşmayı bir tarafa bırakıp Mucur'un eksikliklerini acilen yaptırmasıdır.'' ifadelerini kullandı.    
Mucur'da bulunan Alparslan Türkeş Parkı ve Türk büyükleri anıtının içler acısı hali büyük tepki topluyor.

Mevcut AK Partili Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz'ın ilk dönemlerinde yapılan ve açılışına dönemin Anayasa Mahkemesi Başkanı Mustafa Bumin'in de katıldığı Kayseri Karayolu kenarında bulunan Alparslan Türkeş Parkı ve Türk Büyükleri anıtı bakımsızlık nedeniyle atıl bir şekilde kaderine terk edildi.Park içerisinde bulunan ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte Türk tarihinin önemli büyüklerini temsil eden büstleri ve tabelaları ise deforme olmuş durumda.

 

 

VEFA BORCUNU YERİNE GETİRMELİ

Konu ile ilgili yazılı değerlendirmede bulunan İYİ Parti Mucur İlçe Başkanı Ali Aydemir , '' Zamanla bu parkın bakımı ve temizliği gereği gibi yapılmadı. Çok büyük bir levhada "ALPARSLAN TÜRKEŞ PARKI" yazılı olarak bizlerin gururla seyretmesine sebep oluyordu.Daha sonra ki yıllarda belediye başkanlığı Milliyetçi Hareket Partisine geçmişti. Parkın yanından geçen yol genişletilmesi çalışmalarında yola giden bölüme rastgelen levha sökülmüştür. Yol çalışmaları bittiği halde bu levha yerine konmamıştır. Hala yerde yatmaktadır.Daha önce bu parkın yapılmasını ve Başbuğun adını veren Başkan da bu güne kadar burayla ilgisiz kalmıştır. Atılgan Yılmaz'dan isteğimiz bu bakımsız, rezil parkı ele alması, "Alparslan Türkeş " levhasını en kısa zamanda herkesin görebileceği bir şekilde düzenlemesidir.Kendisinin de Başbuğa bir vefa borcu vardır. Kısır çekişmeleri, insanları kutuplaştırmayı, personellerle uğraşmayı bir tarafa bırakıp Mucur'un eksikliklerini acilen yaptırmasıdır.'' ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.