Alkollü Sürücü Ters Yönden Girdi: 3 Yaralı

ASAYİŞ 01.11.2022 - 09:54, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Alkollü Sürücü Ters Yönden Girdi: 3 Yaralı

Kırşehir'den Kırıkkale'ye gitmekte olan araca, sürücüsünün alkollü olduğu öğrenilen ve ters yönden giren araç çarptı.Kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 23.00 sıralarında Kırıkkale- Kırşehir karayolu 15'inci kilometresinde meydana geldi. Kırıkkale istikametine giden Zafer Ereğli yönetimindeki 40 DD 806 plakalı otomobil, ters yönden gelen Adnan Uçakan yönetimindeki 71 AAT 737 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle tekeri kopan Uçakan kontrolündeki otomobil, su kanalına düşerek durabildi. Kazada, sürücü Zafer Ereğli ile birlikte otomobilde bulunan Oğuzhan Öklüt ve Mustafa Oral yaralandı. İhbar üzerine bölgeye ambulans, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.     ALKOLLÜ SÜCÜNÜN 4 KEZ EHLİYETİNE EL KONULDUĞU BELİRLENDİ Kaza ile ilgili başlatılan araştırmada sürücü Uçakan'ın 1,15 promil alkollü olduğu ve daha önce de 4 kez alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu tespit edildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Kırşehir'den Kırıkkale'ye gitmekte olan araca, sürücüsünün alkollü olduğu öğrenilen ve ters yönden giren araç çarptı.Kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 23.00 sıralarında Kırıkkale- Kırşehir karayolu 15'inci kilometresinde meydana geldi. Kırıkkale istikametine giden Zafer Ereğli yönetimindeki 40 DD 806 plakalı otomobil, ters yönden gelen Adnan Uçakan yönetimindeki 71 AAT 737 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle tekeri kopan Uçakan kontrolündeki otomobil, su kanalına düşerek durabildi. Kazada, sürücü Zafer Ereğli ile birlikte otomobilde bulunan Oğuzhan Öklüt ve Mustafa Oral yaralandı. İhbar üzerine bölgeye ambulans, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

 

 

ALKOLLÜ SÜCÜNÜN 4 KEZ EHLİYETİNE EL KONULDUĞU BELİRLENDİ

Kaza ile ilgili başlatılan araştırmada sürücü Uçakan'ın 1,15 promil alkollü olduğu ve daha önce de 4 kez alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu tespit edildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.