Ali İmran Kaplan'ın Ölümüne Neden Olan İhmaller İle İlgili Soruşturma Başlatıldı

SAĞLIK 27.07.2021 - 02:23, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ali İmran Kaplan'ın Ölümüne Neden Olan İhmaller İle İlgili Soruşturma Başlatıldı

Kırşehir'de mide kanaması geçiren 53 yaşındaki Ali İmran'ın hastanede yaşanan ihmaller nedeniyle hayatını kaybetmesi iddiası ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kırşehirli Eski Vali Ahmet Altıparmak aynı zamanda kuzeni olan ve mide ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran Ali İmran Kaplan’ın ağrılarının geçmemesi üzerine bir kez daha hastaneye gittiğini yapılan operasyondan sonra Ankara sevk edilmek istemesine rağmen hastanelerin kabul etmediğini ileri sürerek, “Ülsere bağlı mide kanamasından hasta kaybedilir mi? Bu ülkede edilir! Ağrıdan kıvranan hastaya önce ağrı kesici, sonra lağman verip gönderen ilgisizlik ve karşı taraf kabul etmiyor diye ölüme terk eden sistem, daha 51'ndeki bir Yiğidi öldürdü! Ankara ve Kırşehir Valilerimizin özel çabasına, Kırşehir İl Sağlık Müdürü ve Sağlık Daire Başkanının gayretlerine rağmen, muhatap hastanelerin kabul etmeden sevkin yapılamaması vahim hadiseyi yaşattı. Dilerim başka hastalarımız böyle üzücü bir olayı yaşamaz” ifadelerini kullanmıştı.Ankara Şehir Hastanesi’ne sevk edilen ve orada yapılan ikinci bir operasyona rağmen Ali İmran Kaplan hayatını kaybetti.  Ahmet Altıparmak'ın iddialarını gündeme getiren Kırşehir Haber Türk'ün haberi sonrası ulusal basın da konuyu gündeme taşıyarak kamuoyu oluşturdu.Kırşehir Sağlık İl Müdürlüğü ise söz konusu iddialar ile ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.İşte Kırşehir il Sağlık Müdürlüğü'nün soruşturma ile ilgili açıklaması ; 
Kırşehir'de mide kanaması geçiren 53 yaşındaki Ali İmran'ın hastanede yaşanan ihmaller nedeniyle hayatını kaybetmesi iddiası ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kırşehirli Eski Vali Ahmet Altıparmak aynı zamanda kuzeni olan ve mide ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran Ali İmran Kaplan’ın ağrılarının geçmemesi üzerine bir kez daha hastaneye gittiğini yapılan operasyondan sonra Ankara sevk edilmek istemesine rağmen hastanelerin kabul etmediğini ileri sürerek, “Ülsere bağlı mide kanamasından hasta kaybedilir mi? Bu ülkede edilir! Ağrıdan kıvranan hastaya önce ağrı kesici, sonra lağman verip gönderen ilgisizlik ve karşı taraf kabul etmiyor diye ölüme terk eden sistem, daha 51'ndeki bir Yiğidi öldürdü! Ankara ve Kırşehir Valilerimizin özel çabasına, Kırşehir İl Sağlık Müdürü ve Sağlık Daire Başkanının gayretlerine rağmen, muhatap hastanelerin kabul etmeden sevkin yapılamaması vahim hadiseyi yaşattı. Dilerim başka hastalarımız böyle üzücü bir olayı yaşamaz” ifadelerini kullanmıştı.Ankara Şehir Hastanesi’ne sevk edilen ve orada yapılan ikinci bir operasyona rağmen Ali İmran Kaplan hayatını kaybetti. 

Ahmet Altıparmak'ın iddialarını gündeme getiren Kırşehir Haber Türk'ün haberi sonrası ulusal basın da konuyu gündeme taşıyarak kamuoyu oluşturdu.Kırşehir Sağlık İl Müdürlüğü ise söz konusu iddialar ile ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.İşte Kırşehir il Sağlık Müdürlüğü'nün soruşturma ile ilgili açıklaması ; 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.