Ali Babacan Kırşehir'e Geliyor

SİYASET 13.10.2020 - 11:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ali Babacan Kırşehir'e Geliyor

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan partisinin kongresine katılmak üzere Kırşehir'e geliyor.

Ali Babacan'ın 23 Ekim Cuma günü yapılacak Kırşehir İl Başkanlığı 1. kongresi için Kırşehir'e gelecğei öğrenildi.Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde saat 14:00'te yapılacak olan kongrede daha önce ataması yapılan Deva Partisi İl Başkanı Metin Atabey'in tekrar seçilmesi bekleniyor. DEVA Partisi Kırşehir İl Başkanı Metin Atabey
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan partisinin kongresine katılmak üzere Kırşehir'e geliyor.

Ali Babacan'ın 23 Ekim Cuma günü yapılacak Kırşehir İl Başkanlığı 1. kongresi için Kırşehir'e gelecğei öğrenildi.Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde saat 14:00'te yapılacak olan kongrede daha önce ataması yapılan Deva Partisi İl Başkanı Metin Atabey'in tekrar seçilmesi bekleniyor.

DEVA Partisi Kırşehir İl Başkanı Metin Atabey

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.