Ali Babacan Kırşehir'de Partilileri İle Bir Araya Geldi

SİYASET 19.08.2021 - 22:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ali Babacan Kırşehir'de Partilileri İle Bir Araya Geldi

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kırşehir'de bir tesiste partilileri ile bir araya geldi.

Hacı Bektaş-ı Veli etkinlileri kapsamında Hacıbektaş'ı ziyaret eden Ali Babacan, Kırşehir'in İnanç köyü yakınlarındaki bir dinlenme tesisinde, Kırşehir İl Başkanı Metin Atabey ve partililerle bulaşarak, sohbet etti ve Afgan Mülteciler ile ilgili açıklamalarda bulundu.     AFGANİSTAN İLE DİYALOG KANALLARI AÇIK TUTULMALI Türkiye'nin Afganistan halkıyla yıllardır var olan dostluk ve kardeşlik ilişkilerini sıkı tutması gerektiğini vurgulayan Babacan, "Yönetimler değişebilir, bugün Afganistan'ı yöneten bir grup insan olabilir, yarın başka bir grup olabilir. Önemli olan Afgan halkıyla Türkiye halkının dostluk ve kardeşliğinin devamıdır. Yapılması gereken dostluk ve kardeşlik bağlarını sağlam tutup, şu an ki Afgan yönetimiyle diyalog kanallarının açık tutulmasıdır." diye konuştu.     TÜRKİYE'YE YAKIŞAN ZİKZAKLAR YAKIŞMIYOR Babacan, Türkiye'nin 84 milyonluk nüfusuyla büyük bir ülke olduğunu belirterek, "Bu büyük ülkeye yakışan dış politikada sağlam bir duruştur. Zikzaklar, U dönüşleri değildir, yalpalar değildir. Türkiye'ye yakışan, uzun vadeli sağlam bir strateji oluşturup, dış politikayı ilkeler esasına, değerler esasına, aynı zamanda ulusal çıkarlar esasımıza göre yürütmektir." dedi.
Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kırşehir'de bir tesiste partilileri ile bir araya geldi.

Hacı Bektaş-ı Veli etkinlileri kapsamında Hacıbektaş'ı ziyaret eden Ali Babacan, Kırşehir'in İnanç köyü yakınlarındaki bir dinlenme tesisinde, Kırşehir İl Başkanı Metin Atabey ve partililerle bulaşarak, sohbet etti ve Afgan Mülteciler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

 

AFGANİSTAN İLE DİYALOG KANALLARI AÇIK TUTULMALI

Türkiye'nin Afganistan halkıyla yıllardır var olan dostluk ve kardeşlik ilişkilerini sıkı tutması gerektiğini vurgulayan Babacan, "Yönetimler değişebilir, bugün Afganistan'ı yöneten bir grup insan olabilir, yarın başka bir grup olabilir. Önemli olan Afgan halkıyla Türkiye halkının dostluk ve kardeşliğinin devamıdır. Yapılması gereken dostluk ve kardeşlik bağlarını sağlam tutup, şu an ki Afgan yönetimiyle diyalog kanallarının açık tutulmasıdır." diye konuştu.

 

 

TÜRKİYE'YE YAKIŞAN ZİKZAKLAR YAKIŞMIYOR

Babacan, Türkiye'nin 84 milyonluk nüfusuyla büyük bir ülke olduğunu belirterek, "Bu büyük ülkeye yakışan dış politikada sağlam bir duruştur. Zikzaklar, U dönüşleri değildir, yalpalar değildir. Türkiye'ye yakışan, uzun vadeli sağlam bir strateji oluşturup, dış politikayı ilkeler esasına, değerler esasına, aynı zamanda ulusal çıkarlar esasımıza göre yürütmektir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.