Aleyna Çakır Olayına Müge Anlı El Attı

ASAYİŞ 08.09.2020 - 13:05, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Aleyna Çakır Olayına Müge Anlı El Attı

İntihar mı etti yoksa öldürüldü mü tartışmaları yaşanan Aleyna Çakır olayına bu kez Müge Anlı el attı.

    Aleyna Çakır adıyla bilinen Kırşehir nüfusuna kayıtlı Sema Esen 3 Haziran tarihinde Ankara'daki evinde ölü olarak bulunmuştu.Erkek arkadaşı olduğu söylenen ve Esen'i döverek bayıltan daha sonra da kameraya alan Ümitcan Uygun'un kenç kızı öldürdüğü iddia edilse de olay kayıtlara ''intihar'' olarak geçti.Daha sonra Kaman'da bulunan ailesi mezarı başında  kızlarının hayat dolu olduğunu ve intihar etmeyeceğini belirterek Ümitcan Uygun'un katil olduğunu açıkladılar. ADLİ TIP RAPORU ORTAYA ÇIKTI Adli Tıp, otopsi raporunda genç kadının cesedinde darp ve boğuşma izine rastlanmadığını, boyun kısmında bornoz kemeri ile kendini astığına dair izler bulunduğuna yer verdi. Sema Esen’in cesedini evde bulan sevgilisi Ümitcan Uygun polis sorgusunda “Aleyna 1 yıldır kız arkadaşım. Olaydan birgün önce 2 Haziran’da akşam 20.00’de evinde yemek yedik. Sonra S.E. isimli bir arkadaşımızla kafeye uğrayıp, bir kokoreççide yemek yedik. Yemekten sonra S.E. ile Aleyna’yı evine bıraktık. Kapıdan vedalaştım, içeri girmedim. S.E. ile başka bir arkadaşıma gittik ve kalabalık bir erkek arkadaş grubu ile alkol aldık. Aleyna, bu arkadaşım ile görüşmemi istemiyordu, tartıştık. WhatsApp üzerinden gönderdiği mesajlarda intihar edeceğini ima etti. Ancak alkollü olmam ve ihtimal vermediğim için ciddiye almadım. Sabah mesajlarını okudum. Telefonla aradım, cevap alamadım. Kapıyı da açmayınca çilingir çağırdım. Eve girdiğimde salonda yatıyordu, 112’yi aradım” dedi. MÜGE ANLI OLAYA EL ATTI Aleyna Çakır adıyla bilinen Sema Esen'in ölümüne ilişkin bu kez Müge Anlı el attı.Pekçok cinayetin aydınlatıldığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Sema Esen'in Annesi Hatun ve Babası Mehmet Esen Müge ATV'de yayınlanan programa katıldı.Şimdi herkes Aleyna Çakır'ın cinayete mi kurban gittiği yoksa intihar mı ettiği sorusunun cevabını merak ediyor.
İntihar mı etti yoksa öldürüldü mü tartışmaları yaşanan Aleyna Çakır olayına bu kez Müge Anlı el attı.

 

 

Aleyna Çakır adıyla bilinen Kırşehir nüfusuna kayıtlı Sema Esen 3 Haziran tarihinde Ankara'daki evinde ölü olarak bulunmuştu.Erkek arkadaşı olduğu söylenen ve Esen'i döverek bayıltan daha sonra da kameraya alan Ümitcan Uygun'un kenç kızı öldürdüğü iddia edilse de olay kayıtlara ''intihar'' olarak geçti.Daha sonra Kaman'da bulunan ailesi mezarı başında  kızlarının hayat dolu olduğunu ve intihar etmeyeceğini belirterek Ümitcan Uygun'un katil olduğunu açıkladılar.

ADLİ TIP RAPORU ORTAYA ÇIKTI

Adli Tıp, otopsi raporunda genç kadının cesedinde darp ve boğuşma izine rastlanmadığını, boyun kısmında bornoz kemeri ile kendini astığına dair izler bulunduğuna yer verdi. Sema Esen’in cesedini evde bulan sevgilisi Ümitcan Uygun polis sorgusunda “Aleyna 1 yıldır kız arkadaşım. Olaydan birgün önce 2 Haziran’da akşam 20.00’de evinde yemek yedik. Sonra S.E. isimli bir arkadaşımızla kafeye uğrayıp, bir kokoreççide yemek yedik. Yemekten sonra S.E. ile Aleyna’yı evine bıraktık. Kapıdan vedalaştım, içeri girmedim. S.E. ile başka bir arkadaşıma gittik ve kalabalık bir erkek arkadaş grubu ile alkol aldık. Aleyna, bu arkadaşım ile görüşmemi istemiyordu, tartıştık. WhatsApp üzerinden gönderdiği mesajlarda intihar edeceğini ima etti. Ancak alkollü olmam ve ihtimal vermediğim için ciddiye almadım. Sabah mesajlarını okudum. Telefonla aradım, cevap alamadım. Kapıyı da açmayınca çilingir çağırdım. Eve girdiğimde salonda yatıyordu, 112’yi aradım” dedi.

MÜGE ANLI OLAYA EL ATTI

Aleyna Çakır adıyla bilinen Sema Esen'in ölümüne ilişkin bu kez Müge Anlı el attı.Pekçok cinayetin aydınlatıldığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Sema Esen'in Annesi Hatun ve Babası Mehmet Esen Müge ATV'de yayınlanan programa katıldı.Şimdi herkes Aleyna Çakır'ın cinayete mi kurban gittiği yoksa intihar mı ettiği sorusunun cevabını merak ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.