Aleyna Çakır İnihar mı Etti Yoksa Cinayete mi Kurban Gitti ?

GÜNDEM 06.06.2020 - 14:05, Güncelleme: 28.11.2023 - 11:41
 

Aleyna Çakır İnihar mı Etti Yoksa Cinayete mi Kurban Gitti ?

Ankara'da Üniversite öğrenimi gören ve yaşamını yitiren Kırşehirli Aleyna Çakır'ın intihar ettiği öne sürülmüştü ancak Çakır'ın daha önce Erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Ümitcan Uygun tarafından dövülerek bayıldığı ve bunların yine Uygun tarafından Canlı olarak izletildiği ortaya çıktı.

Aleyna Çakır'ın cansız bedeni 4 Haziran'da evinde bulundu.Çakır'ın cenazesini bulan kişi ise Erkek Arkadaşı Ümitcan Uygun.Uygun iddiaya göre çilingir çağırarak kapıyı açtırıyor ve Aleyna'nın öldüğünü polise bildiriyor.Aleyna Çakır'ın cenazesi otopsi yapıldıktan sonra memeleketi Kırşehir'de defnediliyor.   İNTİHAR ETTİĞİ İDDİASI, KATİL ZANLISININ ARKADAŞI TARAFINDAN ORTAYA ATILDI   Aleyna Çakır’ın arkadaşı Merve isimli bir kadın, cinayeti sosyal medya hesabı Twitter’dan anlattı. Merve, cinayet günü Aleyna’nın evde olduğu gece saatlerinde katil zanlısının arkadaşlarıyla alkol aldığını ve Instagram hikayesinde 10’a yakın paylaşım yaptığını söyledi. Ümit Can Uygun’un Aleyna’nın cesedini sabah saatlerinde çilingir çağırarak bulduğunu iddia ettiğini aktaran arkadaş, Ümit Can Uygun’un ifadesi alındıktan hemen sonra, Instagram’da Aleyna’nın hesabını ve kendi hesabını kapattığını aktardı. Çakır’ın arkadaşı Merve, Ümit Can Uygun’un ifadeye çağrılmasının ardından bir arkadaşı tarafından Aleyna’nın ailevi sebeplerle intihar ettiğini öne sürdüğünü aktardı. Merve, iddiaları yayan kişinin Çakır’ı tanımadığını belirtti.   DÖVE DÖVE BAYILTIP CANLI YAYINLAMIŞ   Ümitcan Uygun'un daha önce Aleyna Çakır'ı döverek bayılttığı bunu da canlı olarak yayınladığı ortaya çıktı.örüntüler, bir kadın cinayetinin daha intihar denilerek üstünün kapatılmaya çalışıldığını gösterdi.Yine Aleyna Çakır ile erkek arkadaşının bir tartışmasının Aleyna Çakır tarafından canlı yayınlandığı ses kayıtlarında ise Aleyna Çakır'ın çığlıkları ve yaşanan kavganın şiddeti de yansıyor.Ailesi yüzünden intihar ettiği öne sürülen Aleyna'nın ailesiyle arasının iyi olduğu, yakın arkadaşı tarafından ifade ediliyor. Ayrıca Aleyna'nın sevgilisi, Kırşehir'deki cenaze törenine de katılmadığı belirtiliyor.Sosyal medya kullancıları ise bu durumu gündeme getirerek gerçeklerin açıklığa kavuşmasını istedi.  
Ankara'da Üniversite öğrenimi gören ve yaşamını yitiren Kırşehirli Aleyna Çakır'ın intihar ettiği öne sürülmüştü ancak Çakır'ın daha önce Erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Ümitcan Uygun tarafından dövülerek bayıldığı ve bunların yine Uygun tarafından Canlı olarak izletildiği ortaya çıktı.

Aleyna Çakır'ın cansız bedeni 4 Haziran'da evinde bulundu.Çakır'ın cenazesini bulan kişi ise Erkek Arkadaşı Ümitcan Uygun.Uygun iddiaya göre çilingir çağırarak kapıyı açtırıyor ve Aleyna'nın öldüğünü polise bildiriyor.Aleyna Çakır'ın cenazesi otopsi yapıldıktan sonra memeleketi Kırşehir'de defnediliyor.

 

İNTİHAR ETTİĞİ İDDİASI, KATİL ZANLISININ ARKADAŞI TARAFINDAN ORTAYA ATILDI

 

Aleyna Çakır’ın arkadaşı Merve isimli bir kadın, cinayeti sosyal medya hesabı Twitter’dan anlattı. Merve, cinayet günü Aleyna’nın evde olduğu gece saatlerinde katil zanlısının arkadaşlarıyla alkol aldığını ve Instagram hikayesinde 10’a yakın paylaşım yaptığını söyledi. Ümit Can Uygun’un Aleyna’nın cesedini sabah saatlerinde çilingir çağırarak bulduğunu iddia ettiğini aktaran arkadaş, Ümit Can Uygun’un ifadesi alındıktan hemen sonra, Instagram’da Aleyna’nın hesabını ve kendi hesabını kapattığını aktardı.

Çakır’ın arkadaşı Merve, Ümit Can Uygun’un ifadeye çağrılmasının ardından bir arkadaşı tarafından Aleyna’nın ailevi sebeplerle intihar ettiğini öne sürdüğünü aktardı. Merve, iddiaları yayan kişinin Çakır’ı tanımadığını belirtti.

 

DÖVE DÖVE BAYILTIP CANLI YAYINLAMIŞ

 

Ümitcan Uygun'un daha önce Aleyna Çakır'ı döverek bayılttığı bunu da canlı olarak yayınladığı ortaya çıktı.örüntüler, bir kadın cinayetinin daha intihar denilerek üstünün kapatılmaya çalışıldığını gösterdi.Yine Aleyna Çakır ile erkek arkadaşının bir tartışmasının Aleyna Çakır tarafından canlı yayınlandığı ses kayıtlarında ise Aleyna Çakır'ın çığlıkları ve yaşanan kavganın şiddeti de yansıyor.Ailesi yüzünden intihar ettiği öne sürülen Aleyna'nın ailesiyle arasının iyi olduğu, yakın arkadaşı tarafından ifade ediliyor. Ayrıca Aleyna'nın sevgilisi, Kırşehir'deki cenaze törenine de katılmadığı belirtiliyor.Sosyal medya kullancıları ise bu durumu gündeme getirerek gerçeklerin açıklığa kavuşmasını istedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.