Alex'in Öğrencisi Kırşehir'de

SPOR 25.08.2020 - 22:02, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Alex'in Öğrencisi Kırşehir'de

Kırşehir Belediyespor Fenerbahçe alt yapısından yetişen ve bir dönem A takımda forma giyen Gökay İravul'u kadrosuna kattı.

Etimesgut Belediyespor forması giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Gökay İravul ile görüşmelerini sürdüren Kırşehir Belediyespor anlaşmayı imzalayarak yetenkli orta saha oyuncusunu kadrosuna kattı.İleriye dönük orta sahada mücadele eden Gökay İravul Fenerbahçe Alt yapısından yetişti.Bir dönem efsane futbolcu Alex De Souza ile birlikte A takım forması da terleten Gökay İravul o dönem kendisi için en büyük şansın Alex ile oynamak olduğunu belirtmişti.Alex'in kendisiyle ilk günden itibaren yakından ilgilendiğini açıklayan İravul kendisine de Brezilyalı golcüyü örnek aldığını açıklamıştı.Yetenekli orta saha oyuncusu ayrıca U21 Milli takımında da uzun süre forma terletti.     KIRŞEHİR'İN 10 NUMARASI OLACAK MI ?   Fenerbahçe tarafından Ankara Demirspor, Alanyaspor , Gaziantepspor gibi takımlara kiralık olarak gönderilen Gökay İravul daha sonra Alanyspor'da 2 sezon oynadıktan sonra sırasıyla Samsunspor , Bayrampaşa, Karagümrük ve son olarak Etimesgut Belediyespor'da forma giydi.Etimesgut Belediyespor ile karşılıklı sözleşmesi feshedilen İravul Kırşehir Belediyespor iel forma giydi.Bir dönem Alex'den sonra Fenerbahçe'nin yeni umudu olarak gösterilen Gökay İravul'un Kırşehir Belediyespor'un yeni 10 numarası olur mu bilinmez ama yeşil beyazlı takım bu transfer ile taraftarının gönlünü şimdiden kazandı.   KIRŞEHİR BELEDİYESPOR'DAN ORTA SAHAYA BİR TRNSFER DAHA     Öte yandan transfer çalışmalarına hız veren Kırşehir Belediyespor Bayburt İl Özel İdaresinin başarılı ön liberosu Bilal Gülden'i de kadrosuna kattı.Bir dönem Ankaragücü ve Kayserispor'da da forma giyen 27 yaşındaki Almanya doğumlu oyuncu kendisi yeşil beyazlı takıma katan sözleşmeye imzayı attı.
Kırşehir Belediyespor Fenerbahçe alt yapısından yetişen ve bir dönem A takımda forma giyen Gökay İravul'u kadrosuna kattı.

Etimesgut Belediyespor forması giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Gökay İravul ile görüşmelerini sürdüren Kırşehir Belediyespor anlaşmayı imzalayarak yetenkli orta saha oyuncusunu kadrosuna kattı.İleriye dönük orta sahada mücadele eden Gökay İravul Fenerbahçe Alt yapısından yetişti.Bir dönem efsane futbolcu Alex De Souza ile birlikte A takım forması da terleten Gökay İravul o dönem kendisi için en büyük şansın Alex ile oynamak olduğunu belirtmişti.Alex'in kendisiyle ilk günden itibaren yakından ilgilendiğini açıklayan İravul kendisine de Brezilyalı golcüyü örnek aldığını açıklamıştı.Yetenekli orta saha oyuncusu ayrıca U21 Milli takımında da uzun süre forma terletti.

 

 

KIRŞEHİR'İN 10 NUMARASI OLACAK MI ?

 

Fenerbahçe tarafından Ankara Demirspor, Alanyaspor , Gaziantepspor gibi takımlara kiralık olarak gönderilen Gökay İravul daha sonra Alanyspor'da 2 sezon oynadıktan sonra sırasıyla Samsunspor , Bayrampaşa, Karagümrük ve son olarak Etimesgut Belediyespor'da forma giydi.Etimesgut Belediyespor ile karşılıklı sözleşmesi feshedilen İravul Kırşehir Belediyespor iel forma giydi.Bir dönem Alex'den sonra Fenerbahçe'nin yeni umudu olarak gösterilen Gökay İravul'un Kırşehir Belediyespor'un yeni 10 numarası olur mu bilinmez ama yeşil beyazlı takım bu transfer ile taraftarının gönlünü şimdiden kazandı.

 

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR'DAN ORTA SAHAYA BİR TRNSFER DAHA

 

 

Öte yandan transfer çalışmalarına hız veren Kırşehir Belediyespor Bayburt İl Özel İdaresinin başarılı ön liberosu Bilal Gülden'i de kadrosuna kattı.Bir dönem Ankaragücü ve Kayserispor'da da forma giyen 27 yaşındaki Almanya doğumlu oyuncu kendisi yeşil beyazlı takıma katan sözleşmeye imzayı attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.