Alçaklar ! Nasıl Kıydınız Ecrin'e ?

GÜNDEM 14.11.2022 - 01:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Alçaklar ! Nasıl Kıydınız Ecrin'e ?

İstanbul İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen alçak bombalı saldırıda 6 kişi öldü 2'si ağır 81 kişi ise yaralandı.Hayatını kaybedenler arasında 9 yaşındaki Ecrin'de vardı. Küçük kızdan geriye güldüğü ve ailesiyle çekildiği fotoğrafları kaldı.

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde saat 16.20 sıralarında meydana gelen bombalı saldırıda 6 kişi yaşamını yitirdi. Yaralı 81 kişiden 39'u hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edilirken patlamayla ilgili kahreden detaylar gelmeye başladı.     BABAYLA KIZI PATLAMADA HAYATINI KAYBETTİ Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda çalışan Yusuf Meydan'la 3 yaşındaki kızı Ecrin de patlamada hayatını kaybetti. Meydan'ın Adana'dan kız istemek için İstanbul'a geldiği öğrenildi. Baba ve kızı hafta sonu olduğu için ailesi ile birlikte Taksim'de geziye çıkmıştı.   PAKETİ BIRAKIP UZAKLAŞMIŞ Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği 81 kişinin yaralandığı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen şüphelinin, patlamadan hemen sonra kaçtığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı.     İstiklal Caddesi'nde patlamanın yaşandığı saat 16.13’te herkes panik yaşarken, patlamanın ardından şüpheli kadının aynı dakika içerisinde koşarak olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.   Başında şal bulunan deri ceket ve kamuflaj pantolon giyen kadının yakalanması için harekete geçen emniyet birimleri birçok noktadan güvenlik kamerası kaydı topladı.     SOYLU: BOMBAYI BIRAKAN KİŞİ GÖZALTINDA Patlamanın yaşandığı İstiklal Caddesi’nde açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beyoğlu İstiklal Caddesi’ne bombayı bırakan kişinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındığını belirtti.   Beyoğlu’nda patlamaya ilişkin konuşan Soylu, saldırıyı PKK’nin düzenlediğini söyledi. Soylu, şöyle konuştu: “Eylemin talimatının Kobani’den geldiği, eylemi yapanın Afrin’den geçtiği konusunda bir değerlendirmemiz var. Biraz önce bombayı bırakan kişi İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Elde ettiğimiz bulgular çerçevesinde PKK/PYD terör örgütü.”   Bakan Soylu, saldırıda hayatını kaybedenlerin kimliklerini şöyle açıkladı:  “Arzu Özsoy İstanbul 1984 doğumlu ve kızı Yağmur Uçar Ereğli 2007 doğumlu, Yusuf Meydan Palu 1988 doğumlu, Ecrin Meydan Seyhan 2013 doğumlu, Adem Topkara Gümüşhane 1982 ve eşi Mukaddes Topkara Rize 1985 doğumlu.”    
İstanbul İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen alçak bombalı saldırıda 6 kişi öldü 2'si ağır 81 kişi ise yaralandı.Hayatını kaybedenler arasında 9 yaşındaki Ecrin'de vardı. Küçük kızdan geriye güldüğü ve ailesiyle çekildiği fotoğrafları kaldı.

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde saat 16.20 sıralarında meydana gelen bombalı saldırıda 6 kişi yaşamını yitirdi. Yaralı 81 kişiden 39'u hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edilirken patlamayla ilgili kahreden detaylar gelmeye başladı.

 

 

BABAYLA KIZI PATLAMADA HAYATINI KAYBETTİ
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda çalışan Yusuf Meydan'la 3 yaşındaki kızı Ecrin de patlamada hayatını kaybetti. Meydan'ın Adana'dan kız istemek için İstanbul'a geldiği öğrenildi. Baba ve kızı hafta sonu olduğu için ailesi ile birlikte Taksim'de geziye çıkmıştı.

 

PAKETİ BIRAKIP UZAKLAŞMIŞ

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde 6 kişinin hayatını kaybettiği 81 kişinin yaralandığı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen şüphelinin, patlamadan hemen sonra kaçtığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı.

 

 

İstiklal Caddesi'nde patlamanın yaşandığı saat 16.13’te herkes panik yaşarken, patlamanın ardından şüpheli kadının aynı dakika içerisinde koşarak olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

 

Başında şal bulunan deri ceket ve kamuflaj pantolon giyen kadının yakalanması için harekete geçen emniyet birimleri birçok noktadan güvenlik kamerası kaydı topladı.

 

 

SOYLU: BOMBAYI BIRAKAN KİŞİ GÖZALTINDA

Patlamanın yaşandığı İstiklal Caddesi’nde açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beyoğlu İstiklal Caddesi’ne bombayı bırakan kişinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındığını belirtti.

 

Beyoğlu’nda patlamaya ilişkin konuşan Soylu, saldırıyı PKK’nin düzenlediğini söyledi.

Soylu, şöyle konuştu:

“Eylemin talimatının Kobani’den geldiği, eylemi yapanın Afrin’den geçtiği konusunda bir değerlendirmemiz var. Biraz önce bombayı bırakan kişi İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Elde ettiğimiz bulgular çerçevesinde PKK/PYD terör örgütü.”

 

Bakan Soylu, saldırıda hayatını kaybedenlerin kimliklerini şöyle açıkladı: 

“Arzu Özsoy İstanbul 1984 doğumlu ve kızı Yağmur Uçar Ereğli 2007 doğumlu, Yusuf Meydan Palu 1988 doğumlu, Ecrin Meydan Seyhan 2013 doğumlu, Adem Topkara Gümüşhane 1982 ve eşi Mukaddes Topkara Rize 1985 doğumlu.”

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.