Alaattin Çakıcı Kırşehir'e Geldi

GÜNDEM 22.01.2021 - 20:09, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Alaattin Çakıcı Kırşehir'e Geldi

Alaattin Çakıcı İç Anadolu turu kapsamında Kırşehir'e de geldi.

İç Anadolu turuna çıkan Alaattin Çakıcı dün Kırşehir'e de geldi.Kayseri , Nevşehir ziyaretlerinin ardından Kırşehir  Şoförler ve Otomobilciler Federasyonuna ait tesiste yemek yiyen Çakıcı orada bulunan vatandaşlarla fotoğraf da çektirdi.     KARAHIDIR KÖYÜNDE ÇÖREK YEDİ   Kendisi ile fotoğraf çektiren vatandaşlar daha sonra Alaattin Çakıcı'yı Karahıdır Köyü'ne davet etti.Vatandaşların ricasını kırmayan Çakıcı Karahıdır Köyünde kendisi için hazırlanan çörek ile birlikte çay içti.Bir süre vatandaşlarla sohbet eden Çakıcı daha sonra Keskin'e hareket etmek üzere Kırşehir'den ayrıldı.   KILIÇDAROĞLU TESADÜFÜ   Alaattin Çakıcı'nın Kırşehir Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonunda yemek yediği sırada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise esnaf ziyareti kapsamında Kırşehir'de bulunuyordu.
Alaattin Çakıcı İç Anadolu turu kapsamında Kırşehir'e de geldi.

İç Anadolu turuna çıkan Alaattin Çakıcı dün Kırşehir'e de geldi.Kayseri , Nevşehir ziyaretlerinin ardından Kırşehir  Şoförler ve Otomobilciler Federasyonuna ait tesiste yemek yiyen Çakıcı orada bulunan vatandaşlarla fotoğraf da çektirdi.

 

 

KARAHIDIR KÖYÜNDE ÇÖREK YEDİ

 

Kendisi ile fotoğraf çektiren vatandaşlar daha sonra Alaattin Çakıcı'yı Karahıdır Köyü'ne davet etti.Vatandaşların ricasını kırmayan Çakıcı Karahıdır Köyünde kendisi için hazırlanan çörek ile birlikte çay içti.Bir süre vatandaşlarla sohbet eden Çakıcı daha sonra Keskin'e hareket etmek üzere Kırşehir'den ayrıldı.

 

KILIÇDAROĞLU TESADÜFÜ

 

Alaattin Çakıcı'nın Kırşehir Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonunda yemek yediği sırada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise esnaf ziyareti kapsamında Kırşehir'de bulunuyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.