Akyurtlu Kadınlardan Kırşehir'e Kültür ve Tarih Gezisi

TURİZM 28.09.2022 - 11:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Akyurtlu Kadınlardan Kırşehir'e Kültür ve Tarih Gezisi

Ankara'nın Akyurt İlçesinden 3 bin kadının bir ay içerisinde Kırşehir'in tarihi ve kültürel yerlerini ziyaret edeceği kaydedildi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan İl Kültür ve Turizm Müdürü Halil Çalışır, Akyurt Belediyesinin kültür organizasyonu kapsamında Kırşehir'e kadınlar için gezi programları düzenlendiğini belirtti. Gezilerin yaklaşık bir ay süreceğini ifade eden Çalışır, ilk gün ziyaretine iki otobüsle 100 kadının geldiğini aktardı.     ''3 BİN KADIN GELECEK'' Kadınların, Kırşehir'in tarihi ve kültürel yerlerini ziyaret ettiğini vurgulayan Çalışır, şunları kaydetti: "Akyurt Belediyesinin sağladığı imkanlarla bir ay boyunca her gün 100 olmak üzere 3 bin kadın ilimize gelecek. Günübirlik yapılacak gezide hanımlara İl Müdürlüğümüzden görevlendirdiğimiz rehber eşliğinde, Kent Park, Ahi Evran Külliyesi, Cacabey Medresesi, Neşet Ertaş Gönül Sultanları Kültür Evi ve Hamidiye Camii gezdiriliyor. Hanımlar bu kültür gezisiyle daha önce görme fırsatı bulamadıkları yerleri gezerek tarihi ve kültürel miraslarımızı yakından tanıma fırsatı buluyor."  
Ankara'nın Akyurt İlçesinden 3 bin kadının bir ay içerisinde Kırşehir'in tarihi ve kültürel yerlerini ziyaret edeceği kaydedildi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan İl Kültür ve Turizm Müdürü Halil Çalışır, Akyurt Belediyesinin kültür organizasyonu kapsamında Kırşehir'e kadınlar için gezi programları düzenlendiğini belirtti.

Gezilerin yaklaşık bir ay süreceğini ifade eden Çalışır, ilk gün ziyaretine iki otobüsle 100 kadının geldiğini aktardı.

 

 

''3 BİN KADIN GELECEK''

Kadınların, Kırşehir'in tarihi ve kültürel yerlerini ziyaret ettiğini vurgulayan Çalışır, şunları kaydetti:

"Akyurt Belediyesinin sağladığı imkanlarla bir ay boyunca her gün 100 olmak üzere 3 bin kadın ilimize gelecek. Günübirlik yapılacak gezide hanımlara İl Müdürlüğümüzden görevlendirdiğimiz rehber eşliğinde, Kent Park, Ahi Evran Külliyesi, Cacabey Medresesi, Neşet Ertaş Gönül Sultanları Kültür Evi ve Hamidiye Camii gezdiriliyor. Hanımlar bu kültür gezisiyle daha önce görme fırsatı bulamadıkları yerleri gezerek tarihi ve kültürel miraslarımızı yakından tanıma fırsatı buluyor."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.