Akşener'in Testi Pozitif

SİYASET 26.01.2022 - 21:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Akşener'in Testi Pozitif

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Meral Akşener, sağlığının iyi durumda olduğu bilgisini paylaştı. Eşiyle birlikte bir hafta boyunca karantinada olacaklarını belirten Akşener'in açıklaması şöyle: "Yaptırdığım Kovid testim pozitif çıktı. Eşimle birlikte bir hafta boyunca karantinada olacağız. Çok şükür ikimiz de iyiyiz, kimse merak etmesin. Karantina sonrasında milletimizle buluşmaya kaldığımız yerden devam. #MilletBiziÇağırıyor"
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Meral Akşener, sağlığının iyi durumda olduğu bilgisini paylaştı.

Eşiyle birlikte bir hafta boyunca karantinada olacaklarını belirten Akşener'in açıklaması şöyle:

"Yaptırdığım Kovid testim pozitif çıktı. Eşimle birlikte bir hafta boyunca karantinada olacağız. Çok şükür ikimiz de iyiyiz, kimse merak etmesin. Karantina sonrasında milletimizle buluşmaya kaldığımız yerden devam. #MilletBiziÇağırıyor"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.