Akpınar Kaymakamı'nın Covid-19 Testi Pozitif Çıktı

GÜNDEM 14.06.2020 - 13:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Akpınar Kaymakamı'nın Covid-19 Testi Pozitif Çıktı

Akpınar Kaymakamı Furkan Korkusuz'a yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs tehdidi devam ediyor.1. dalganın ardından esnetilen önlemlerin ardından 2. dalganın başlayacağı iddia edilirken Kırşehir'de de son günlerde pozitif vaka sayılarında önemli bir artış yaşandı.   AKPINAR KAYMAKAMININ TESTİ DE POZİTİF ÇIKTI   Koronavirüs semptomları şikayetiyle hastaneye başvuran Akpınar Kaymakamı Furkan Korkusuz'a yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı.28 yaşındaki  Korkusuz Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınırken vaka ile ilgili flyasyon çalışmalarına da başlandı.     TEMASLI OLANLARA TEST YAPILIYOR   Kaymakam Furkan Korkusuz'un Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından başlatılan filyasyon çalışmaları kapsamında temaslı kişilere de tedbir amaçlı olarak gözlem altına alınarak test yapılıyor.  
Akpınar Kaymakamı Furkan Korkusuz'a yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs tehdidi devam ediyor.1. dalganın ardından esnetilen önlemlerin ardından 2. dalganın başlayacağı iddia edilirken Kırşehir'de de son günlerde pozitif vaka sayılarında önemli bir artış yaşandı.

 

AKPINAR KAYMAKAMININ TESTİ DE POZİTİF ÇIKTI

 

Koronavirüs semptomları şikayetiyle hastaneye başvuran Akpınar Kaymakamı Furkan Korkusuz'a yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı.28 yaşındaki  Korkusuz Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınırken vaka ile ilgili flyasyon çalışmalarına da başlandı.

 

 

TEMASLI OLANLARA TEST YAPILIYOR

 

Kaymakam Furkan Korkusuz'un Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından başlatılan filyasyon çalışmaları kapsamında temaslı kişilere de tedbir amaçlı olarak gözlem altına alınarak test yapılıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.