Akpınar'da Kadın Cinayeti

ASAYİŞ 06.02.2021 - 15:53, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Akpınar'da Kadın Cinayeti

Kırşehir'de sarhoş olduğu iddia edilen Zafer Kaplan, tartıştığı eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Olay Akpınar İlçesinde meydana geldi.İddiaya göre sarhoş olduğu belirtilen Zafer Kaplan (46) bilinmeyen bir nedenle 24 yıllık eşi eşi İkram Kaplan (40) ile tartışmaya başladı.Tartışmanın büyümesi üzerine Zafer Kaplan eşi İkram Kaplan'ı çocuklarının gözü önünde defalarca bıçakladı.     Ağır yaralı olarak Akpınar Devlet Hastanesine kaldırılan talihsiz kadın burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.     Zafer Kaplan ise polisteki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.  
Kırşehir'de sarhoş olduğu iddia edilen Zafer Kaplan, tartıştığı eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Olay Akpınar İlçesinde meydana geldi.İddiaya göre sarhoş olduğu belirtilen Zafer Kaplan (46) bilinmeyen bir nedenle 24 yıllık eşi eşi İkram Kaplan (40) ile tartışmaya başladı.Tartışmanın büyümesi üzerine Zafer Kaplan eşi İkram Kaplan'ı çocuklarının gözü önünde defalarca bıçakladı.

 

 

Ağır yaralı olarak Akpınar Devlet Hastanesine kaldırılan talihsiz kadın burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

 

Zafer Kaplan ise polisteki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.