Akpınar'da ''Alacak-Verecek'' Cinayeti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2016 - 14:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Akpınar'da ''Alacak-Verecek'' Cinayeti

Kırşehir’in Akpınar ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı kişiyi silahla vurarak öldüren zanlı, olay yerinde 'Beni affet' diye bağırdıktan sonra intihara kalkıştı. Edinilen bilgiye göre, Kırşehir'in Akpınar ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda H.D. ile H.K. arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktığı öğrenildi. Çıkan tartışmanın büyümesi sonrasında H.D., borçlusu olan H.K.'ya yanında bulunan silahla ateş etti. Aldığı yaralar sonrasında H.K., olay yerinde hayatını kaybederken, zanlı H.D. olay sonrasında 'Beni affet' diye bağırdıktan sonra kendi kafasına ateş ederek intihar etti. Vatandaşların ihbarı sonrasında olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan H.D. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Kırşehir’in Akpınar ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı kişiyi silahla vurarak öldüren zanlı, olay yerinde 'Beni affet' diye bağırdıktan sonra intihara kalkıştı.

Edinilen bilgiye göre, Kırşehir'in Akpınar ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda H.D. ile H.K. arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktığı öğrenildi. Çıkan tartışmanın büyümesi sonrasında H.D., borçlusu olan H.K.'ya yanında bulunan silahla ateş etti. Aldığı yaralar sonrasında H.K., olay yerinde hayatını kaybederken, zanlı H.D. olay sonrasında 'Beni affet' diye bağırdıktan sonra kendi kafasına ateş ederek intihar etti. Vatandaşların ihbarı sonrasında olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan H.D. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.