AKP'lilerden CHP'li Başkana , ''Muhalefet Değil Yanınızda Olmak İstiyoruz''

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2019 - 18:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AKP'lilerden CHP'li Başkana , ''Muhalefet Değil Yanınızda Olmak İstiyoruz''

Geçtiğimiz ay AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bilgehan Altaş basın toplantısı düzenleyerek yapılacak kongrede görevi devredeceğini açıklamıştı.Aynı toplantıda Altaş , Kırşehir Belediye Başkanına bir takım sorular da yöneltmişti. Keşke muhatapları diyerek sözlerine başlayan Altaş , Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu'nun Bankamatik memurları ile ilgili açıklaması ile ilgili daha detaylı bir açıklama talep ettiği konuşmasında sırasıyla ; mevcutta makam aracının kullanılıp kullanılmadığı , ''yemek parası'' ile gündeme gelen olayla ilgili herhangi bir işlem yapılıp yapılmadığı , işe alınanların güvenlik soruşturmasının yapılıp yapılmadığı ,  İşe alınan herhangi bir akrabasının bulunup bulunmadığı ile ilgili sorular yönelterek ''Eminim bu konularda belediye meclisinde mi olur başka yerde mi bir cevap verirsiniz.'' ifadesinde bulunmuştu.    ''MUHALEFET DEĞİL YANINIZDA OLMAK İSTİYORUZ'' Kırşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclis toplantısı Neşet Ertaş Kültür Merkezi meclis toplantı salonunda yapıldı. Dilek ve temenniler kısmında önce konuşan Başkan Ekicioğlu meclis üyelerine yönelik , ''Herkesin görüşlerini ,önerilerini , eleştirilerini , düşüncelerini bekliyorum.Özellikle son bir ay ile ilgili ne varsa hepinizden görüş, eleştiri ve düşüncelerinizi alacağım.İstediğiniz gibi eleştirebilirsiniz , istediğiniz gibi soru sorabilirsiniz.İnşallah hazırlığını yapmıştır bütün arkadaşlar.Görüş , öneri varsa eleştirilerinize her zaman açığız.Bu konuda da hazırlık yapın mola verelim diyorum sizlere.'' diyerek meclis toplantısına ara verdi. Toplantının ikinci oturumunda söz alan AK Parti grubu adına meclis üyesi Abubekir Koçyiğit söz alarak , ''Başkanım bizim amacımızda Kırşehir için yapacağınız her türlü hizmette muhalefet değil yanınızda olmak istiyoruz ve size destek olmak istiyoruz.Bunu bilin ve teşekkür ediyoruz yaptığınız hizmetler için.'' açıklamasında bulundu.                      

Geçtiğimiz ay AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bilgehan Altaş basın toplantısı düzenleyerek yapılacak kongrede görevi devredeceğini açıklamıştı.Aynı toplantıda Altaş , Kırşehir Belediye Başkanına bir takım sorular da yöneltmişti.

Keşke muhatapları diyerek sözlerine başlayan Altaş , Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu'nun Bankamatik memurları ile ilgili açıklaması ile ilgili daha detaylı bir açıklama talep ettiği konuşmasında sırasıyla ; mevcutta makam aracının kullanılıp kullanılmadığı , ''yemek parası'' ile gündeme gelen olayla ilgili herhangi bir işlem yapılıp yapılmadığı , işe alınanların güvenlik soruşturmasının yapılıp yapılmadığı ,  İşe alınan herhangi bir akrabasının bulunup bulunmadığı ile ilgili sorular yönelterek ''Eminim bu konularda belediye meclisinde mi olur başka yerde mi bir cevap verirsiniz.'' ifadesinde bulunmuştu.   

''MUHALEFET DEĞİL YANINIZDA OLMAK İSTİYORUZ''

Kırşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclis toplantısı Neşet Ertaş Kültür Merkezi meclis toplantı salonunda yapıldı.

Dilek ve temenniler kısmında önce konuşan Başkan Ekicioğlu meclis üyelerine yönelik , ''Herkesin görüşlerini ,önerilerini , eleştirilerini , düşüncelerini bekliyorum.Özellikle son bir ay ile ilgili ne varsa hepinizden görüş, eleştiri ve düşüncelerinizi alacağım.İstediğiniz gibi eleştirebilirsiniz , istediğiniz gibi soru sorabilirsiniz.İnşallah hazırlığını yapmıştır bütün arkadaşlar.Görüş , öneri varsa eleştirilerinize her zaman açığız.Bu konuda da hazırlık yapın mola verelim diyorum sizlere.'' diyerek meclis toplantısına ara verdi.

Toplantının ikinci oturumunda söz alan AK Parti grubu adına meclis üyesi Abubekir Koçyiğit söz alarak , ''Başkanım bizim amacımızda Kırşehir için yapacağınız her türlü hizmette muhalefet değil yanınızda olmak istiyoruz ve size destek olmak istiyoruz.Bunu bilin ve teşekkür ediyoruz yaptığınız hizmetler için.'' açıklamasında bulundu.

                     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.