AKP Kırşehir İl Başkan Aday Adayından Büyük Tepki Çeken Paylaşım

GÜNDEM 09.01.2021 - 23:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AKP Kırşehir İl Başkan Aday Adayından Büyük Tepki Çeken Paylaşım

Kırşehir AK Parti İl Başkan Aday Adayı olan ve Yaşar Bahçeci'ye yakınlığı ile bilinen Mehmet Ardıç'ın twitter'dan yaptığı paylaşımı büyük tepki alınca silmek zorunda kaldı.

Kırşehir AK Parti İl Başkanı Muzffer Aslan döneminde AK Parti teşkilatında görev alan ve Aslan'ın görevini bırakacağını açıklamasının ardından il başkan aday adayı olarak gündeme gelen Mehmet Ardıç  , Galata Kulesi'nin rengarenk şekilde şekilde ışıklandırıldığı fotoğrafı paylşarak "Bu işte bir i..nelik var gibi, mesaj kime İBB" yazdı. Ancak sosyal medya kullanıcıları Galata Kulesi'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından değil, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından işletildiğini belirterek tepki gösterdi.Ardıç ise skandal tweetini tepkiler üzerine sildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İBB Haber ise Mehmet Ardıç'ın paylaşımına istinaden şu paylaşımı yaptı      Mehmet Ardıç ayrıca Boğaziçi Üniversitesi rektör atamasına tepki gösteren ve yuhalayan bir başörtülü öğrenciyi paylaşarak ,'' Ajans yine bir vitrin mankeni bulmuş.'' yazdı.Resimdeki öğrenci ise Ardıç'a ,''Vitrin mankeni değilim sizin gibi zihniyetlere karşı okulumu savunan bir Boğaziçiliyim, mahkemede görüşürüz.'' yazdı.   İŞTE MEHMET ARDIÇ'A SOSYAL MEDYA KULLANICILARI TARAFINDAN GÖSTERİLEN TEPKİLERİN BAZILARI     Mehmet Ardıç eski Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci döneminde devraldığı Güzler Parkındaki Has Bahçe'yi de işletiyor.  
Kırşehir AK Parti İl Başkan Aday Adayı olan ve Yaşar Bahçeci'ye yakınlığı ile bilinen Mehmet Ardıç'ın twitter'dan yaptığı paylaşımı büyük tepki alınca silmek zorunda kaldı.

Kırşehir AK Parti İl Başkanı Muzffer Aslan döneminde AK Parti teşkilatında görev alan ve Aslan'ın görevini bırakacağını açıklamasının ardından il başkan aday adayı olarak gündeme gelen Mehmet Ardıç  , Galata Kulesi'nin rengarenk şekilde şekilde ışıklandırıldığı fotoğrafı paylşarak "Bu işte bir i..nelik var gibi, mesaj kime İBB" yazdı. Ancak sosyal medya kullanıcıları Galata Kulesi'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından değil, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından işletildiğini belirterek tepki gösterdi.Ardıç ise skandal tweetini tepkiler üzerine sildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İBB Haber ise Mehmet Ardıç'ın paylaşımına istinaden şu paylaşımı yaptı 

 

 

Mehmet Ardıç ayrıca Boğaziçi Üniversitesi rektör atamasına tepki gösteren ve yuhalayan bir başörtülü öğrenciyi paylaşarak ,'' Ajans yine bir vitrin mankeni bulmuş.'' yazdı.Resimdeki öğrenci ise Ardıç'a ,''Vitrin mankeni değilim sizin gibi zihniyetlere karşı okulumu savunan bir Boğaziçiliyim, mahkemede görüşürüz.'' yazdı.

 

İŞTE MEHMET ARDIÇ'A SOSYAL MEDYA KULLANICILARI TARAFINDAN GÖSTERİLEN TEPKİLERİN BAZILARI

 

 

Mehmet Ardıç eski Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci döneminde devraldığı Güzler Parkındaki Has Bahçe'yi de işletiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.