''Akıllı Durak'' tan Sonra ''Klimalı Durak''

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2019 - 11:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

''Akıllı Durak'' tan Sonra ''Klimalı Durak''

Geçtiğimiz günlerde Cacabey Meydanında bulunan durağa ''Akıllı Durak'' yapılmıştı. Şimdi de seçime günler kala Petlas İşçilerinin beklediği Ankara-Kayseri karayolu üzerindeki durağa ''Klimalı Durak'' yerleştirildi. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ''Petlas işçilerimizin kullanacağı klimalı duraklar şehrimizin iki yerinde monte edildi. Birisi Ankara-Kayseri yolu üzerinde bulunan Coşkuntuna Oteli yanına, ikinci durağımız ise 27 Evler Belediye Evleri Şehitlik taksi yanına monte edildi. Petlas’ta çalışan işçi kardeşlerimiz yazın sıcağından ve kışın soğundan artık korunacaklar. İşlerine giderken servislerini artık modern, klimalı duraklarda daha rahat gidip gidecekler. '' açıklamasında bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Cacabey Meydanında bulunan durağa ''Akıllı Durak'' yapılmıştı.

Şimdi de seçime günler kala Petlas İşçilerinin beklediği Ankara-Kayseri karayolu üzerindeki durağa ''Klimalı Durak'' yerleştirildi.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ''Petlas işçilerimizin kullanacağı klimalı duraklar şehrimizin iki yerinde monte edildi. Birisi Ankara-Kayseri yolu üzerinde bulunan Coşkuntuna Oteli yanına, ikinci durağımız ise 27 Evler Belediye Evleri Şehitlik taksi yanına monte edildi. Petlas’ta çalışan işçi kardeşlerimiz yazın sıcağından ve kışın soğundan artık korunacaklar. İşlerine giderken servislerini artık modern, klimalı duraklarda daha rahat gidip gidecekler. '' açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.