Akıllı Değil ! Akılsız Su Sayacı !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2016 - 19:27, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Akıllı Değil ! Akılsız Su Sayacı !

İlimizde uygulamaya geçen kredili  su sayaçları yine gariban vatandaşı mağdur etmeye yönelik falsolu bir harekettir bir an önce bu yanlıştan dönülmesini gerekli makamlara arz ederim. Zaten buna akıllı sayaç adını koyanın akıl sağlığına ile şüphe ile yaklaşırım.Paran kadar su al demek resmen paran kadar konuş demekle eş anlamlıdır.Ve insanın temel hak ve özgürlüklerine kısıtlama getirmektir.Ya paramız yoksa su kullanamıyacakmıyız? Su adı üzerinde yaşamsal hayatı doğrudan etkileyen bir elementtir.Suya ulaşımı engellemek cinayete teşebbüstür.Suyu ticari bir meta olarak görmek ve bundan nemalanmak hak katında da uygun olmayan bir davranıştır.Bedava olsun suya para vermeyelim demiyorum illa ki bu suyu evlere taşımak alt yapıyı oluşturmak yenilemek vs. için kaynak gereklidir. Asıl tehlike ne biliyormusunuz? Gün gelecek suyumuz özelleştirip bizlere fahiş fiyatlara satmanın projeleri kapalı kapılar ardında görüşülecek.Bu akıllı sayaçlar bu yolda atılan atılan en büyük en tehlikeli adımlardır.Akıllı sayaç uygulaması ile parası olan suyu kullanma hakkını elde edecek parası olmayan ise susuz kalacaktır.Belediyemizce dayatılan önce para sonra su uygulaması sona erdirilmelidir.Su vazgeçilmesi yada vazgeçirilmesi mümkün olmayan en temel ihtiyaçtır. YAVUZ KALEMDAR
İlimizde uygulamaya geçen kredili  su sayaçları yine gariban vatandaşı mağdur etmeye yönelik falsolu bir harekettir bir an önce bu yanlıştan dönülmesini gerekli makamlara arz ederim. Zaten buna akıllı sayaç adını koyanın akıl sağlığına ile şüphe ile yaklaşırım.Paran kadar su al demek resmen paran kadar konuş demekle eş anlamlıdır.Ve insanın temel hak ve özgürlüklerine kısıtlama getirmektir.Ya paramız yoksa su kullanamıyacakmıyız? Su adı üzerinde yaşamsal hayatı doğrudan etkileyen bir elementtir.Suya ulaşımı engellemek cinayete teşebbüstür.Suyu ticari bir meta olarak görmek ve bundan nemalanmak hak katında da uygun olmayan bir davranıştır.Bedava olsun suya para vermeyelim demiyorum illa ki bu suyu evlere taşımak alt yapıyı oluşturmak yenilemek vs. için kaynak gereklidir. Asıl tehlike ne biliyormusunuz? Gün gelecek suyumuz özelleştirip bizlere fahiş fiyatlara satmanın projeleri kapalı kapılar ardında görüşülecek.Bu akıllı sayaçlar bu yolda atılan atılan en büyük en tehlikeli adımlardır.Akıllı sayaç uygulaması ile parası olan suyu kullanma hakkını elde edecek parası olmayan ise susuz kalacaktır.Belediyemizce dayatılan önce para sonra su uygulaması sona erdirilmelidir.Su vazgeçilmesi yada vazgeçirilmesi mümkün olmayan en temel ihtiyaçtır.

YAVUZ KALEMDAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.