Akçakentliler Hastane İstiyor

SAĞLIK 25.10.2021 - 21:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Akçakentliler Hastane İstiyor

İYİ Parti Akçakent İlçe Başkanı Umut Türkay, daha önce siyasilerin Akçakent'e hastane sözü verdiği halde yapılmadığını ve Kırıkkale'ye bağlı Karakeçili İlçesi'nin nüfusunun daha az olmasına rağmen hastanesinin olduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan İYİ Parti Akçakent İlçe Bşkanı Umut Türkay, ''Akçakent'e ilçe Devlet Hastanesi yapılması için 5000 nüfus şartı olduğu için yapılamıyor diyorlar ya; Seçim zamanı kendi vaatleri ilçe Devlet Hastanesi projesi idi. O zaman da nüfusumuz 5 binin altındaydı. Madem Hastane için 5000 nüfus şartı vardı neden söz verdiniz? (Kendi Kendileriyle çelişkiye düşüyorlar o ayrı bir konu ama...) Kırıkkale Karakeçili nüfusu 3277 (Hastanesi Var) Kırşehir Akçakent Nüfusu 3702 (Hastane Yok) Ya seçim zamanıydı Kırşehir'e her seçim zamanı tren sözü verdiğimiz gibi Akçakent'e de yapılamayacak "İlçe Devlet Hastanesi" vaatlerinde bulunduk deyin. Yada dürüst olun, beceremedik deyin ve bu ayıbınızı çeşitli bahaneler ile kapatmaya çalışmayın, komik oluyorsunuz...Biliniz istedim...'' ifadelerini kullandı.  
İYİ Parti Akçakent İlçe Başkanı Umut Türkay, daha önce siyasilerin Akçakent'e hastane sözü verdiği halde yapılmadığını ve Kırıkkale'ye bağlı Karakeçili İlçesi'nin nüfusunun daha az olmasına rağmen hastanesinin olduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan İYİ Parti Akçakent İlçe Bşkanı Umut Türkay, ''Akçakent'e ilçe Devlet Hastanesi yapılması için 5000 nüfus şartı olduğu için yapılamıyor diyorlar ya; Seçim zamanı kendi vaatleri ilçe Devlet Hastanesi projesi idi. O zaman da nüfusumuz 5 binin altındaydı. Madem Hastane için 5000 nüfus şartı vardı neden söz verdiniz? (Kendi Kendileriyle çelişkiye düşüyorlar o ayrı bir konu ama...)
Kırıkkale Karakeçili nüfusu 3277 (Hastanesi Var)
Kırşehir Akçakent Nüfusu 3702 (Hastane Yok)
Ya seçim zamanıydı Kırşehir'e her seçim zamanı tren sözü verdiğimiz gibi Akçakent'e de yapılamayacak "İlçe Devlet Hastanesi" vaatlerinde bulunduk deyin. Yada dürüst olun, beceremedik deyin ve bu ayıbınızı çeşitli bahaneler ile kapatmaya çalışmayın, komik oluyorsunuz...Biliniz istedim...
'' ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.