Akbank Sistemleri Çöktü

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2017 - 14:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Akbank Sistemleri Çöktü

Milyonlarca müşterisine hizmet veren Akbank'ın sistemleri bugün çöktü.Akbank şubeleri müşterilere hizmet veremezken, Akbank internet bankacılığına girmeye çalışan binlerce müşteri hata ile karşılaştı.   Milyonlarca müşterisine hizmet veren Akbank'ın sistemleri bugün çöktü. Akbank internet bankacılığına girmeye çalışan binlerce müşteri hata ile karşılaştı. Edinilen bilgiye göre bugün erken saatlerden itibaren Akbank'ın bir çok hizmeti çalışmıyor. İnternet bankacılığını bilgisayardan ve mobil cihazlardan girmeye çalışan müşteriler hata ile karşılaştı. Ayrıca pos cihazı kullanan Akbank müşterileri de yine bağlantı hatası ile karşılaştı ve işlem yapamadılar. TEPKİLER BÜYÜYOR. Sabah saatlerinde işlem yapmak için Akbank şubelerine gelen müşteriler sistem hatasıyla karşılaştı.Sistemleri çöken Akbank'ın bu sorunu ne zaman çözeceği henüz belli değil. Bununla birlikte sosyal medyadan Akbank'ı kullanan bir çok kişi de bu duruma tepki gösterdi. AKBANK'TAN İLK AÇIKLAMA Akbank'tan konuyla ilgili Reuters'a yapılan açıklamada, "Teknik sebepler ile banka içi sistemlerimizde geçici kesintiler yaşanmaktadır. Konu ile ilgili ekiplerimiz çalışmakta olup, en kısa zamanda hizmetlerimiz kesintisiz olarak devam edecektir" denildi. Bir başka konuya yakın kaynak ise "Geniş çaplı bir sorun var. Bankada hiçbir sistem çalışmıyor" dedi.
Milyonlarca müşterisine hizmet veren Akbank'ın sistemleri bugün çöktü.Akbank şubeleri müşterilere hizmet veremezken, Akbank internet bankacılığına girmeye çalışan binlerce müşteri hata ile karşılaştı.

  Milyonlarca müşterisine hizmet veren Akbank'ın sistemleri bugün çöktü. Akbank internet bankacılığına girmeye çalışan binlerce müşteri hata ile karşılaştı. Edinilen bilgiye göre bugün erken saatlerden itibaren Akbank'ın bir çok hizmeti çalışmıyor. İnternet bankacılığını bilgisayardan ve mobil cihazlardan girmeye çalışan müşteriler hata ile karşılaştı. Ayrıca pos cihazı kullanan Akbank müşterileri de yine bağlantı hatası ile karşılaştı ve işlem yapamadılar. TEPKİLER BÜYÜYOR. Sabah saatlerinde işlem yapmak için Akbank şubelerine gelen müşteriler sistem hatasıyla karşılaştı.Sistemleri çöken Akbank'ın bu sorunu ne zaman çözeceği henüz belli değil. Bununla birlikte sosyal medyadan Akbank'ı kullanan bir çok kişi de bu duruma tepki gösterdi. AKBANK'TAN İLK AÇIKLAMA Akbank'tan konuyla ilgili Reuters'a yapılan açıklamada, "Teknik sebepler ile banka içi sistemlerimizde geçici kesintiler yaşanmaktadır. Konu ile ilgili ekiplerimiz çalışmakta olup, en kısa zamanda hizmetlerimiz kesintisiz olarak devam edecektir" denildi. Bir başka konuya yakın kaynak ise "Geniş çaplı bir sorun var. Bankada hiçbir sistem çalışmıyor" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.