Akbank Müşterileri Büyük Şok Yaşadı

GÜNDEM 08.10.2022 - 19:27, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Akbank Müşterileri Büyük Şok Yaşadı

Türkiye’nin en çok müşterisi bulunan bankalarından biri olan Akbank’ta büyük bir skandal yaşandı. Bu sabah hesaplarını kontrol etmek isteyen vatandaşlar gördükleri karşısına neye uğradığını şaşırdı.

Bu sabah Akbank mobil uygulamasından aylık harcamalarını kontrol eden vatandaşlar yaptıkları her harcamanın iki kez yapıldığını görünce gözlerine inanamadı. 7 Ekim Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren başlayan sorun, kullanıcıları endişelendirdi.     AKBANK YAŞANAN SKANDAL MÜŞTERİLERİNİ TEDİRGİN ETTİ Akbank daha önce yaşanan sistemsel sıkıntılarına bir yenisini daha ekledi. Mlyonlarca müşterisi olan banka müşterilerini korkutmaya ve mağdur etmeye devam ediyor. Bu sabah Akbank kullanıcıların bankaya ait olan mobil uygulaması ve internet bankacılığına girerken büyük bir hatayla karşılaştı.  Akbank müşterileri uygulamaya girdiklerinde harcamalarının iki kez yapıldığını ve bakiyelerinin azaldığını gördü. Konuyu kısa zamanda Twitter’da gündem haline getiren Akbank kullanıcıları sıkıntının biran önce çözülmesini talep ederken  Akbank'tan konuyla ilgili ilk açıklama geldi.   ''EN KISA SÜREDE GİDERİLMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ'' Bankanın hacklenmediği, teknik aksaklık yaşandığı vurgulanan açıklamada,  sorunun giderilmesi için çalışmaların devam ettiği belirtildi.Müşterilere de bu konuda bilgilendirme yapılmaya devam edildiği ifade edildi. Banka tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklama şöyle: ''Değerli müşterilerimiz, kredi kartı işlemlerinin ekstreye mükerrer yansımasına sebep olan teknik aksaklığın ek kısa sürede giderilmesi için çalışıyoruz.''   "KADEMELİ OLARAK ÇÖZÜLMEYE BAŞLANDI" Bu açıklamanın ardından, Akbank Twitter hesabından son durumla ilgili bir paylaşım daha yapıldı. Paylaşımda şu ifadeler yer aldı: "Bankamız kredi kartı işlemlerinde mükerrer kayıtlardan kaynaklanan limit sorunu kademeli olarak çözülmeye başlanmıştır. Yaşadığınız aksaklıktan dolayı özür dileriz."
Türkiye’nin en çok müşterisi bulunan bankalarından biri olan Akbank’ta büyük bir skandal yaşandı. Bu sabah hesaplarını kontrol etmek isteyen vatandaşlar gördükleri karşısına neye uğradığını şaşırdı.

Bu sabah Akbank mobil uygulamasından aylık harcamalarını kontrol eden vatandaşlar yaptıkları her harcamanın iki kez yapıldığını görünce gözlerine inanamadı. 7 Ekim Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren başlayan sorun, kullanıcıları endişelendirdi.

 

 

AKBANK YAŞANAN SKANDAL MÜŞTERİLERİNİ TEDİRGİN ETTİ

Akbank daha önce yaşanan sistemsel sıkıntılarına bir yenisini daha ekledi. Mlyonlarca müşterisi olan banka müşterilerini korkutmaya ve mağdur etmeye devam ediyor. Bu sabah Akbank kullanıcıların bankaya ait olan mobil uygulaması ve internet bankacılığına girerken büyük bir hatayla karşılaştı.  Akbank müşterileri uygulamaya girdiklerinde harcamalarının iki kez yapıldığını ve bakiyelerinin azaldığını gördü. Konuyu kısa zamanda Twitter’da gündem haline getiren Akbank kullanıcıları sıkıntının biran önce çözülmesini talep ederken  Akbank'tan konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

 

''EN KISA SÜREDE GİDERİLMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ''

Bankanın hacklenmediği, teknik aksaklık yaşandığı vurgulanan açıklamada,  sorunun giderilmesi için çalışmaların devam ettiği belirtildi.Müşterilere de bu konuda bilgilendirme yapılmaya devam edildiği ifade edildi.

Banka tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklama şöyle:

''Değerli müşterilerimiz, kredi kartı işlemlerinin ekstreye mükerrer yansımasına sebep olan teknik aksaklığın ek kısa sürede giderilmesi için çalışıyoruz.''

 

"KADEMELİ OLARAK ÇÖZÜLMEYE BAŞLANDI"

Bu açıklamanın ardından, Akbank Twitter hesabından son durumla ilgili bir paylaşım daha yapıldı.

Paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Bankamız kredi kartı işlemlerinde mükerrer kayıtlardan kaynaklanan limit sorunu kademeli olarak çözülmeye başlanmıştır. Yaşadığınız aksaklıktan dolayı özür dileriz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.