Akaryakıt Zamları Tabelaya Böyle Yansıdı

EKONOMİ 19.10.2021 - 10:39, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Akaryakıt Zamları Tabelaya Böyle Yansıdı

Üst üste gelen zamların ardından motorinin litre fiyatı benzinin üzerine çıktı.Benzinin litre fiyatı ise 8 TL'yi aştı.

Dolar/TL kurundaki artış akaryakıt zamlarını da beraberinde getiriyor.Geçtiğimiz hafta motorine 41 kuruş ve benzine ise 40 kuruş zam yapılmış ancak pompaya 17 kuruş olarak yansıtılmıştı.Bu zamların ardından zamsız yakıt almak için çok sayıda vatandaş akaryakıt istasyonlarına akın etmiş ve kuyruklar oluşturmuşlardı. Motorin ve benzine yapılan zamların ardından motorine dün geceden itibaren geçerli olmak üzere 23 kuruşluk bir zam daha yapıldı.Son zammın ardından motorinin litre fiyatı tüm istasyonlarda benzin fiyatlarını geride bıraktı. Kırşehir'de motorinin litre fiyatı 8 TL ile 8,5 TL arasında değişirken, benzinin litre fiyatı ise 7,75 TL ile 8,25 TL fiyatları arasında satışa sunuluyor.
Üst üste gelen zamların ardından motorinin litre fiyatı benzinin üzerine çıktı.Benzinin litre fiyatı ise 8 TL'yi aştı.

Dolar/TL kurundaki artış akaryakıt zamlarını da beraberinde getiriyor.Geçtiğimiz hafta motorine 41 kuruş ve benzine ise 40 kuruş zam yapılmış ancak pompaya 17 kuruş olarak yansıtılmıştı.Bu zamların ardından zamsız yakıt almak için çok sayıda vatandaş akaryakıt istasyonlarına akın etmiş ve kuyruklar oluşturmuşlardı.

Motorin ve benzine yapılan zamların ardından motorine dün geceden itibaren geçerli olmak üzere 23 kuruşluk bir zam daha yapıldı.Son zammın ardından motorinin litre fiyatı tüm istasyonlarda benzin fiyatlarını geride bıraktı.

Kırşehir'de motorinin litre fiyatı 8 TL ile 8,5 TL arasında değişirken, benzinin litre fiyatı ise 7,75 TL ile 8,25 TL fiyatları arasında satışa sunuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.