Akaryakıta Önce Zam Sonra İndirim

EKONOMİ 25.11.2021 - 11:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Akaryakıta Önce Zam Sonra İndirim

LPG, benzin ve motorine Bu gece yarısından itibaren yeni zam geliyor. Benzin 46, motorin 43, LPG 26 kuruş zam bekleniyor. Cumartesiden itibarense benzin ve motorinde indirim öngörülüyor.

Eşel Mobil sistemi gereği    akaryakıt fiyatları için uygulanan ÖTV'den karşılama limitinin dolması ve    dolar kurundaki artışın ardından akaryakıt kalemlerinden benzin ve motorine beklenen zam geldi. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından yapılan açıklamaya göre benzine 1 lira 1 kuruş, motorine 1 lira 6 kuruş zam kararı alındı.  LPG'ye ise 65 kuruş zam yapıldı. Dün gece yapılan zam sonrası LPG, benzin ve motorine bu gece yarısı bir zam daha geliyor. Geceyarısından itibaren benzinde 46 kuruş motorinde 43 kuruş fiyat artışı bekleniyor. Otogazda da 26 kuruş civarı fiyat artışı öngörülüyor.  Cumartesiden itibaren ise benzin ve motorinde 55 kuruş indirim beklentisi öngörülüyor.
LPG, benzin ve motorine Bu gece yarısından itibaren yeni zam geliyor. Benzin 46, motorin 43, LPG 26 kuruş zam bekleniyor. Cumartesiden itibarense benzin ve motorinde indirim öngörülüyor.

Eşel Mobil sistemi gereği    akaryakıt fiyatları için uygulanan ÖTV'den karşılama limitinin dolması ve    dolar kurundaki artışın ardından akaryakıt kalemlerinden benzin ve motorine beklenen zam geldi.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından yapılan açıklamaya göre benzine 1 lira 1 kuruş, motorine 1 lira 6 kuruş zam kararı alındı.  LPG'ye ise 65 kuruş zam yapıldı.

Dün gece yapılan zam sonrası LPG, benzin ve motorine bu gece yarısı bir zam daha geliyor. Geceyarısından itibaren benzinde 46 kuruş motorinde 43 kuruş fiyat artışı bekleniyor. Otogazda da 26 kuruş civarı fiyat artışı öngörülüyor. 

Cumartesiden itibaren ise benzin ve motorinde 55 kuruş indirim beklentisi öngörülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.