Akaryakıta Fahiş Zam Sonrası İstasyonlarda Uzun Kuyruklar

GÜNDEM 24.11.2021 - 23:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Akaryakıta Fahiş Zam Sonrası İstasyonlarda Uzun Kuyruklar

Gece yarısından itibaren benzin ve mazotta 1 liranın üzerinde LPG'ye ise 65 kuruşluk zam öncesi akaryakıt istasyonlarının önünde kuyruklar oluştu.

TL'deki tarihi düşüşün ardından akaryakıta da tarihi zam geldi.Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), benzine 1 lira 2 kuruş, motorine 1 lira 6 kuruş, otogaza 65 kuruş zam kararı alındığını açıkladı. Zamlar bu gece yarısından itibaren yürürlüğe girecek. Vatandaşlar, zamlar pompaya yansımadan önce benzin istasyonlarında kuyruklar oluşturdu.      Kırşehir'de günlük 20 bine yakın aracı geçtiği Ankara-Kayseri karayolu üzerindeki akaryakıt istasyonlarında uzun kuyruklar oluştu.Bazı vatandaşlar ise bazı istasyonların yakıt ikmali yapmadıklarını öne sürdü.Bu iddialar üzerine polis ekipleri akaryakıt istasyonlarında kontrol gerçekleştirdi.     Uzun kuyruklar benzin istasyonlarına sığmazken karayolunda da devam etti.Bazı vatandaşlar arasında bekleme sırasında gerginlikler de yaşandı.     Akaryakıta yapılan zamlarla ile ilgili yorumda bulunan vatandaşlar , ''Sürekli zam geliyor.Ne yapacağımızı şaşırdık.Memlekete yazık, insanlara yazık.Sonumuz ne olacak bilemiyoruz.Birileri ceplerini dolduruyor herhalde aklımıza başka birşey gelmiyor.İsmimizi vermeyin, gelip alırlar bizi'' ifadelerini kullandılar.      
Gece yarısından itibaren benzin ve mazotta 1 liranın üzerinde LPG'ye ise 65 kuruşluk zam öncesi akaryakıt istasyonlarının önünde kuyruklar oluştu.

TL'deki tarihi düşüşün ardından akaryakıta da tarihi zam geldi.Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), benzine 1 lira 2 kuruş, motorine 1 lira 6 kuruş, otogaza 65 kuruş zam kararı alındığını açıkladı. Zamlar bu gece yarısından itibaren yürürlüğe girecek. Vatandaşlar, zamlar pompaya yansımadan önce benzin istasyonlarında kuyruklar oluşturdu.

 

 

 Kırşehir'de günlük 20 bine yakın aracı geçtiği Ankara-Kayseri karayolu üzerindeki akaryakıt istasyonlarında uzun kuyruklar oluştu.Bazı vatandaşlar ise bazı istasyonların yakıt ikmali yapmadıklarını öne sürdü.Bu iddialar üzerine polis ekipleri akaryakıt istasyonlarında kontrol gerçekleştirdi.

 

 

Uzun kuyruklar benzin istasyonlarına sığmazken karayolunda da devam etti.Bazı vatandaşlar arasında bekleme sırasında gerginlikler de yaşandı.

 

 

Akaryakıta yapılan zamlarla ile ilgili yorumda bulunan vatandaşlar , ''Sürekli zam geliyor.Ne yapacağımızı şaşırdık.Memlekete yazık, insanlara yazık.Sonumuz ne olacak bilemiyoruz.Birileri ceplerini dolduruyor herhalde aklımıza başka birşey gelmiyor.İsmimizi vermeyin, gelip alırlar bizi'' ifadelerini kullandılar.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.