Akaryakıta Dev Zam Akaryakıt İstasyonlarına Akın Ettirdi

YAŞAM 17.12.2021 - 22:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Akaryakıta Dev Zam Akaryakıt İstasyonlarına Akın Ettirdi

Benzin, motorin ve LPG fiyatların için alınan zam kararının uygulanmasından önce akaryakıt istasyonlarında uzun araç kuyrukları oluştu.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere litre fiyatında motorinde 1 lira 14 kuruş, benzinde 69, LPG'de 70 kuruş zam yapılacağını açıklamıştı. Benzine dün gece de 56 kuruşluk zam yapılmıştı. Zammın uygulanmasından önce, akşam saatlerinde  birçok akaryakıt istasyonu önlerinde araç kuyrukları oluştu.Araç kuyrukları nedeniyle özellikle şehirlerarası Ankara-Kayseri karayolu üzerinde bulunan akaryakıt istasyonlarındaki kuyruklar nedeniyle trafikte de aksamalar meydana geldi.   BENZİN POMPACISI DA İSYAN ETTİ Yoğunluğun yaşandığı bir akaryakıt istasyonunda çalışan pompacı gelen zamlardan bıktıklarını belirtti.Kendi aracı olmadığını belirten benzin pompacısı, üst üste gelen zamlar nedeniyle gece yarısı öncesi ciddi bir yoğunluk yaşandığını ve bu durumun kendilerini de olumsuz etkilediğini belirtti.Araçların yakıt alması nedeniyle bir türlü dinlenemediklerini belirten çalışan, havanın da soğuk olması nedeniyle zor koşullar altında ekmek parası kazanmaya çalıştıklarını ifade etti.      
Benzin, motorin ve LPG fiyatların için alınan zam kararının uygulanmasından önce akaryakıt istasyonlarında uzun araç kuyrukları oluştu.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere litre fiyatında motorinde 1 lira 14 kuruş, benzinde 69, LPG'de 70 kuruş zam yapılacağını açıklamıştı. Benzine dün gece de 56 kuruşluk zam yapılmıştı.

Zammın uygulanmasından önce, akşam saatlerinde  birçok akaryakıt istasyonu önlerinde araç kuyrukları oluştu.Araç kuyrukları nedeniyle özellikle şehirlerarası Ankara-Kayseri karayolu üzerinde bulunan akaryakıt istasyonlarındaki kuyruklar nedeniyle trafikte de aksamalar meydana geldi.

 

BENZİN POMPACISI DA İSYAN ETTİ

Yoğunluğun yaşandığı bir akaryakıt istasyonunda çalışan pompacı gelen zamlardan bıktıklarını belirtti.Kendi aracı olmadığını belirten benzin pompacısı, üst üste gelen zamlar nedeniyle gece yarısı öncesi ciddi bir yoğunluk yaşandığını ve bu durumun kendilerini de olumsuz etkilediğini belirtti.Araçların yakıt alması nedeniyle bir türlü dinlenemediklerini belirten çalışan, havanın da soğuk olması nedeniyle zor koşullar altında ekmek parası kazanmaya çalıştıklarını ifade etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.