AK Partililer İftar Programında Bir Araya Geldi

SİYASET 01.05.2022 - 18:54, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AK Partililer İftar Programında Bir Araya Geldi

AK Parti Kırşehir İl Teşkilatı, partililer için iftar programı gerçekleştirdi.

AK Parti'nin 81 ilde teşkilatları için yaptığı program kapsamında Kırşehir AK Parti İl Teşkilatı da Flomengo Deluxe düğün salonunda gerçekleştirilen iftar programında bir araya geldi.     Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı iftar programına AK Parti MKYK Üyeleri Halise Çiftçi, Nazan Aytop, Kurucu İl Başkanı Adem Özbağlı, AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, AK Parti Gençlik Kolları Haydar Bilgin, AK Parti İlçe Başkanları, AK Parti İlçe Belediye Başkanları, Belediye ve il genel meclis üyeleri, geçmiş dönem milletvekilleri ve belediye başkanları, Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Arif Kılıç, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Adalı ve yönetim kurulu üyeleri, Kırşehir Ülkü Ocakları Başkanı Nurullah Yağmur da katıldı.     İftar programında konuşan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal “Bu davaya emeğiyle, birikimiyle, gayretiyle partimize hizmet etmiş her bir arkadaşıma şükranlarımı sunuyorum. Sizlerle bu çatı altında olmaktan bir araya gelip biz olmaktan, bu kutlu davanın bir üyesi bir neferi olmaktan Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda hizmet etmekten onur duyuyorum'' şeklinde konuştu.     Programda konuşan AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli “Aile İftarı'nda dünden bugüne Kırşehir teşkilatımızda görev yapmış kıymetli teşkilat üyelerimizle “vefa ve kardeşlik iftarı”nda bir aradayız. Biz büyük bir aileyiz, Hep birlikte AK Parti’yiz. 2023 seçimlerinde yine zaferle çıkacağız.” dedi.     Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, "AK Parti İstanbul İftarı-İstanbul Kardeşlik Sofrasında" programında, canlı bağlantıda salondaki partililere seslendi.  
AK Parti Kırşehir İl Teşkilatı, partililer için iftar programı gerçekleştirdi.

AK Parti'nin 81 ilde teşkilatları için yaptığı program kapsamında Kırşehir AK Parti İl Teşkilatı da Flomengo Deluxe düğün salonunda gerçekleştirilen iftar programında bir araya geldi.

 

 

Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı iftar programına AK Parti MKYK Üyeleri Halise Çiftçi, Nazan Aytop, Kurucu İl Başkanı Adem Özbağlı, AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, AK Parti Gençlik Kolları Haydar Bilgin, AK Parti İlçe Başkanları, AK Parti İlçe Belediye Başkanları, Belediye ve il genel meclis üyeleri, geçmiş dönem milletvekilleri ve belediye başkanları, Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Arif Kılıç, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Adalı ve yönetim kurulu üyeleri, Kırşehir Ülkü Ocakları Başkanı Nurullah Yağmur da katıldı.

 

 

İftar programında konuşan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal “Bu davaya emeğiyle, birikimiyle, gayretiyle partimize hizmet etmiş her bir arkadaşıma şükranlarımı sunuyorum. Sizlerle bu çatı altında olmaktan bir araya gelip biz olmaktan, bu kutlu davanın bir üyesi bir neferi olmaktan Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda hizmet etmekten onur duyuyorum'' şeklinde konuştu.

 

 

Programda konuşan AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli “Aile İftarı'nda dünden bugüne Kırşehir teşkilatımızda görev yapmış kıymetli teşkilat üyelerimizle “vefa ve kardeşlik iftarı”nda bir aradayız. Biz büyük bir aileyiz, Hep birlikte AK Parti’yiz. 2023 seçimlerinde yine zaferle çıkacağız.” dedi.

 

 

Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, "AK Parti İstanbul İftarı-İstanbul Kardeşlik Sofrasında" programında, canlı bağlantıda salondaki partililere seslendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.