AK Partili Köseli Eski Belediye Başkanı İsyan Etti

EKONOMİ 13.12.2020 - 23:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AK Partili Köseli Eski Belediye Başkanı İsyan Etti

Kırşehir'de daha önce AK Parti'den Köseli Belediye Başkanlığı yapan ve hayvancılıkla uğraşan Mehmet Sağlam son dönemde artan maliyetlere isyan ederek hükümete ve muhalefete yüklendi.

    Çiçekdağı'na bağlı Köseli Beldesinde 2009-2014 yılları arasında AK Parti'den Belediye Başkanlığı yapan , 2019 yılında ise Demokrat Parti'den Belediye Başkan adayı olan ve hayvancılıkla uğraşan Mehmet Sağlam  Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin hayvancılıktan anlamadığını belirterek , '' Ayıp değil.Bırakmak da bir erdemliliktir.'' diyerek bakanı istifaya çağırdı.   ''ONLAR KARIN DOYURMUYOR''   Yem , arpa , küspe hammadde girdilerinin fiyatlarının sürekli arttığını ancak süt ve et fiyatlarının sabitlendiğini açıklayan Sağlam , ''Sayın Devlet Bahçeli ''Çırpınırdı Karadeniz'' ile Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ''İzmir'in Dağlarında Çiçekler Açar ile Sayın Cumhurbaşkanım dombra müziği ile karın doymuyor kurban olduğum'' diye seslendi.   ''ÇİFTÇİ SİZE OY VERDİĞİ İÇİN Mİ BORÇLARI SİLİNMİYOR''   Ürünün çiftçinin elindeyken fiyat etmediğini ancak çiftçiden çıktıktan sonra değerlendiğini belirten Sağlam, “Yazık günah değil mi?” diye konuştu.Sağlam, büyük şirketlerin borçları silinirken çiftçi borçlarının silinmediğini belirterek, "Niye? Çiftçi size oy verdiği için mi?" diye sordu.
Kırşehir'de daha önce AK Parti'den Köseli Belediye Başkanlığı yapan ve hayvancılıkla uğraşan Mehmet Sağlam son dönemde artan maliyetlere isyan ederek hükümete ve muhalefete yüklendi.

 

 

Çiçekdağı'na bağlı Köseli Beldesinde 2009-2014 yılları arasında AK Parti'den Belediye Başkanlığı yapan , 2019 yılında ise Demokrat Parti'den Belediye Başkan adayı olan ve hayvancılıkla uğraşan Mehmet Sağlam  Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin hayvancılıktan anlamadığını belirterek , '' Ayıp değil.Bırakmak da bir erdemliliktir.'' diyerek bakanı istifaya çağırdı.

 

''ONLAR KARIN DOYURMUYOR''

 

Yem , arpa , küspe hammadde girdilerinin fiyatlarının sürekli arttığını ancak süt ve et fiyatlarının sabitlendiğini açıklayan Sağlam , ''Sayın Devlet Bahçeli ''Çırpınırdı Karadeniz'' ile Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ''İzmir'in Dağlarında Çiçekler Açar ile Sayın Cumhurbaşkanım dombra müziği ile karın doymuyor kurban olduğum'' diye seslendi.

 

''ÇİFTÇİ SİZE OY VERDİĞİ İÇİN Mİ BORÇLARI SİLİNMİYOR''

 

Ürünün çiftçinin elindeyken fiyat etmediğini ancak çiftçiden çıktıktan sonra değerlendiğini belirten Sağlam, “Yazık günah değil mi?” diye konuştu.Sağlam, büyük şirketlerin borçları silinirken çiftçi borçlarının silinmediğini belirterek, "Niye? Çiftçi size oy verdiği için mi?" diye sordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.