AK Partili Belediyeler İhtiyaç Sahibi Vatandaşlar İçin Patates Dağıtmaya Başladı

EKONOMİ 12.02.2021 - 12:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AK Partili Belediyeler İhtiyaç Sahibi Vatandaşlar İçin Patates Dağıtmaya Başladı

AK Parti Genel Merkez yerel yönetimler ihtiyaç sahibi vatandaşlar için AK Partili Belediyeler aracılığıyla patates dağıtımına başladı.

AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, sorun yaşayan patates üreticileri ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar için AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından bir kampanya başlattıklarını bildirdi.Kampanya kapsamında patates yüklü ilk tır  Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Okan Yılmaz ile Ziraat Odası Başkanı Mahmut Çalışkaner'in gözetiminde Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediye'sine uğurlandı.   İLK ETAPTA 5 BİN TON PATATES   AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamada, "AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı projesi çerçevesinde, Her zorlukla omuz omuza vererek mücadele eden AK Belediyelerimiz çiftçi kardeşlerimizin de yanındadır. Nevşehir’deki patates üreticilerinin sıkıntılarını birlik içerisinde çözüyoruz. Bu kapsamda AK Partili belediyelerimiz, çiftçiden aldıkları ilk etapta 5 bin ton patatesi İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtacaklar" dedi.     ''AK BELEDİYELERİMİZLE DESTEK OLUYORUZ''    AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "AK Parti Genel Merkez Yerel Başkanlığı olarak Sosyal Belediyecilik ve Gönül Belediyeciliği’ne projelerimizle örnek olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, Nevşehir ve Niğde’deki patates üreticilerimizden, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırılması için AK Belediyelerimizle destek oluyoruz. Hayırlı olsun." dedi.  
AK Parti Genel Merkez yerel yönetimler ihtiyaç sahibi vatandaşlar için AK Partili Belediyeler aracılığıyla patates dağıtımına başladı.

AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, sorun yaşayan patates üreticileri ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar için AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından bir kampanya başlattıklarını bildirdi.Kampanya kapsamında patates yüklü ilk tır  Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürü Okan Yılmaz ile Ziraat Odası Başkanı Mahmut Çalışkaner'in gözetiminde Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediye'sine uğurlandı.

 

İLK ETAPTA 5 BİN TON PATATES

 

AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamada, "AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı projesi çerçevesinde, Her zorlukla omuz omuza vererek mücadele eden AK Belediyelerimiz çiftçi kardeşlerimizin de yanındadır. Nevşehir’deki patates üreticilerinin sıkıntılarını birlik içerisinde çözüyoruz. Bu kapsamda AK Partili belediyelerimiz, çiftçiden aldıkları ilk etapta 5 bin ton patatesi İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtacaklar" dedi.

 

 

''AK BELEDİYELERİMİZLE DESTEK OLUYORUZ''

 

 AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "AK Parti Genel Merkez Yerel Başkanlığı olarak Sosyal Belediyecilik ve Gönül Belediyeciliği’ne projelerimizle örnek olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, Nevşehir ve Niğde’deki patates üreticilerimizden, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırılması için AK Belediyelerimizle destek oluyoruz. Hayırlı olsun." dedi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.