AK Partili Belediye Başkanından Selahattin Ekicioğlu'na Ziyaret

GÜNDEM 17.02.2021 - 22:02, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AK Partili Belediye Başkanından Selahattin Ekicioğlu'na Ziyaret

Ortaköy'ün AK Partili Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir , Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu makamında ziyaret etti.

31 Mart yere seçimlerinde Aksaray'a bağlı Ortaköy Belediyesi'ni MHP'li Mahmut Ütük'ten devralan ve belediyeye ait borç tablosunu hizmet binasına asmasıyla gündeme gelen AK Partili Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir , Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu makamında ziyaret etti.Özdemir'e Ortaköy Belediye Meclis Üyesi Ramazan Çalışkan da eşlik etti.     Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Selahattin Ekicioğlu , '' Ortaköy Belediye Başkanı Sayın Ali Rıza Özdemir ve Meclis Üyesi Sayın Ramazan Çalışkan ile ilimizde ve bölgemizde yapılan yerel yönetim çalışmaları hakkında görüş alış-verişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum.'' dedi.     Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir , Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu'na üzerinde her iki belediyenin ambleminin bulunduğu Türk Byraklı plaket hediye etti.Ekicioğlu ise Özdemir'e hediyelerinden ötürü teşekkür ederek üzerinde Ahi Evran-ı Veli'yi tasvir eden plaket hediye etti.
Ortaköy'ün AK Partili Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir , Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu makamında ziyaret etti.

31 Mart yere seçimlerinde Aksaray'a bağlı Ortaköy Belediyesi'ni MHP'li Mahmut Ütük'ten devralan ve belediyeye ait borç tablosunu hizmet binasına asmasıyla gündeme gelen AK Partili Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir , Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu makamında ziyaret etti.Özdemir'e Ortaköy Belediye Meclis Üyesi Ramazan Çalışkan da eşlik etti.

 

 

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Selahattin Ekicioğlu , '' Ortaköy Belediye Başkanı Sayın Ali Rıza Özdemir ve Meclis Üyesi Sayın Ramazan Çalışkan ile ilimizde ve bölgemizde yapılan yerel yönetim çalışmaları hakkında görüş alış-verişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

 

Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir , Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu'na üzerinde her iki belediyenin ambleminin bulunduğu Türk Byraklı plaket hediye etti.Ekicioğlu ise Özdemir'e hediyelerinden ötürü teşekkür ederek üzerinde Ahi Evran-ı Veli'yi tasvir eden plaket hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.