AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi'nin Meral Akşener Paylaşımına Sert Tepki

SİYASET 16.04.2022 - 22:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi'nin Meral Akşener Paylaşımına Sert Tepki

Yağ almak için sıraya giren vatandaşlara, ''aç gözlüler ! siz ölün emi'' diyen Ticaret İl Müdürü Mahmut Dalgalı'nın ardından bu kez de kardeşi Hüseyin Dalgalı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ettiği hakaret ile gündemde.

Kırşehir Ticaret İl Müdürü Mahmut Dalgalı, “Ülkede aylarca yetecek yağ stoku bulunduğu halde, ayçiçeği tedarikinde sıkıntı olabileceği ihtimalinden korkup marketlere saldıran aç gözlüler! Siz ölün emi” demişti.Dalgalı'nın bu sözleri büyük tepki çekerken bu kez de kardeşi AK Parti Yönetimi Kurulu Üyesi Hüseyin Dalgalı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ettiği hakaret ile gündemde.Dalgalı sosyal medya hesabından, '' Meral Akşener.!! Git o kitabı senin ailen gibi Diyarbakır'dan Selanik'e göç eden Ermeni akrabalarına okut !!! Kafirin hizmetkarı seniii '' ifadelerini kullandı.Dalgalı'nın bu sözlerine İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış tepki gösterdi.   SEN DE AĞABEYİN GİBİ YEĞENİM YAZMIŞ GÖRMEDİM YALANI MI UYDURACAKSIN ? Bunlarda dengesizlik, karaktersizlik, saygısızlık, var. Karşısındakinin kadın ve anne olması bir tarafa, siyasi partinin genel başkanıdır. Kendi halkına, vatandaşına “aç gözlüler ölün ” diyen Ticaret il müdürü Mahmut Dalgalı’nın kardeşi ve aynı zamanda Ak parti Kırşehir il yönetim kurulu üyesi olan Hüseyin Dalgalı, azıcık edep. Şu mübarek Ramazan günü benim okurken bile elimin titrediği cümleleri hangi karaktersiz şuurla vicdansızlıkla yazdın? Söylediklerini yazdıklarını düzgünce oku, yoksa nasıl okutulur gösterelim. Sonra sen de abin gibi yeğenim yazmış, görmedim yalanı mı uyduracaksın? Sen kimsin, cürmün ne ki böyle bir şey yazmaya kendinde cesaret görüyorsun. Anlaşılan sen ve abinin halen kuyruk acısı var. Sayın İl Başkanı Seher Ünsal hanım, yönetimindeki bu boş müptezelin ipini kısalt oraya buraya salyalarını akıtmasın, yoksa biz kısaltmasını biliriz. Hz. Ömer “Edep ilimden önce gelir” demiş, siz bu edepsizlik ile değil memlekete, ülkeye, kendinize bile hayır getirmezsiniz… İŞTE O PAYLAŞIM
Yağ almak için sıraya giren vatandaşlara, ''aç gözlüler ! siz ölün emi'' diyen Ticaret İl Müdürü Mahmut Dalgalı'nın ardından bu kez de kardeşi Hüseyin Dalgalı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ettiği hakaret ile gündemde.

Kırşehir Ticaret İl Müdürü Mahmut Dalgalı, “Ülkede aylarca yetecek yağ stoku bulunduğu halde, ayçiçeği tedarikinde sıkıntı olabileceği ihtimalinden korkup marketlere saldıran aç gözlüler! Siz ölün emi” demişti.Dalgalı'nın bu sözleri büyük tepki çekerken bu kez de kardeşi AK Parti Yönetimi Kurulu Üyesi Hüseyin Dalgalı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ettiği hakaret ile gündemde.Dalgalı sosyal medya hesabından, '' Meral Akşener.!! Git o kitabı senin ailen gibi Diyarbakır'dan Selanik'e göç eden Ermeni akrabalarına okut !!! Kafirin hizmetkarı seniii '' ifadelerini kullandı.Dalgalı'nın bu sözlerine İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış tepki gösterdi.

 

SEN DE AĞABEYİN GİBİ YEĞENİM YAZMIŞ GÖRMEDİM YALANI MI UYDURACAKSIN ?

Bunlarda dengesizlik, karaktersizlik, saygısızlık, var. Karşısındakinin kadın ve anne olması bir tarafa, siyasi partinin genel başkanıdır. Kendi halkına, vatandaşına “aç gözlüler ölün ” diyen Ticaret il müdürü Mahmut Dalgalı’nın kardeşi ve aynı zamanda Ak parti Kırşehir il yönetim kurulu üyesi olan Hüseyin Dalgalı, azıcık edep. Şu mübarek Ramazan günü benim okurken bile elimin titrediği cümleleri hangi karaktersiz şuurla vicdansızlıkla yazdın? Söylediklerini yazdıklarını düzgünce oku, yoksa nasıl okutulur gösterelim. Sonra sen de abin gibi yeğenim yazmış, görmedim yalanı mı uyduracaksın? Sen kimsin, cürmün ne ki böyle bir şey yazmaya kendinde cesaret görüyorsun. Anlaşılan sen ve abinin halen kuyruk acısı var. Sayın İl Başkanı Seher Ünsal hanım, yönetimindeki bu boş müptezelin ipini kısalt oraya buraya salyalarını akıtmasın, yoksa biz kısaltmasını biliriz. Hz. Ömer “Edep ilimden önce gelir” demiş, siz bu edepsizlik ile değil memlekete, ülkeye, kendinize bile hayır getirmezsiniz…

İŞTE O PAYLAŞIM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.