AK Parti'nin Milletvekili Adayı Necmettin Erkan mı ?

SİYASET 28.01.2023 - 13:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AK Parti'nin Milletvekili Adayı Necmettin Erkan mı ?

Kırşehir'de ''AK Parti'nin milletvekili adayı kim olacak?'' diye merak edilirken en önemli aday potansiyeline sahip birisi olarak Necmettin Erkan, kurum ziyaretleri gerçekleştirmeye başladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 genel seçimlerinin 14 mayıs tarihinde gerçekleştirileceğini açıklamıştı.Kırşehir'de Milletvekili olmak isteyenler aday adaylıklarını açıklarken AK Parti'den henüz beklenen adaylık açıklamaları yapılmadı.Buna rağmen Şubat ayı içerisinde milletvekili adaylıklarının da netleşmesi bekleniyor.   ADAY OLARAK GÖRÜLEN NECMETTİN ERKAN KURUM ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRİYOR 2018 genel seçimlerinde AK Parti'nin 2. sıra millletvekili adayı olan Esnaf, Sanatkar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, 2023 genel seçimleri öncesi Kırşehir'de önemli temaslar gerçekleştirdi.AK Parti Milletvekilliği için en önemli adaylar arasında görülen Necmettin Erkan, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, Esnaf Odaları Başkanı Bahamettin Öztürk, Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz ve Ziraat Odası Başkanı Sinan Purcu'yu ziyaret etti.Erkan'ın bu ziyaretleri, ''AK Parti'nin 1. sıra adayı Necmettin Erkan mı olacak?'' diye yorumlandı.   ''CUMHURBAŞKANI, ERKAN'I 1. SIRADAN ADAY GÖSTERECEK'' Öte yandan siyaset kulislerinde dolaşan iddialardan birisi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Esnaf, Sanatkar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan'ı 1. sıradan aday göstereceği ve bu nedenle çalışmalara başlaması için talimat verdiği yönünde.İlerleyen süreçte iddiaların gerçek olup olmadığını hep birlikte göreceğiz.
Kırşehir'de ''AK Parti'nin milletvekili adayı kim olacak?'' diye merak edilirken en önemli aday potansiyeline sahip birisi olarak Necmettin Erkan, kurum ziyaretleri gerçekleştirmeye başladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 genel seçimlerinin 14 mayıs tarihinde gerçekleştirileceğini açıklamıştı.Kırşehir'de Milletvekili olmak isteyenler aday adaylıklarını açıklarken AK Parti'den henüz beklenen adaylık açıklamaları yapılmadı.Buna rağmen Şubat ayı içerisinde milletvekili adaylıklarının da netleşmesi bekleniyor.

 

ADAY OLARAK GÖRÜLEN NECMETTİN ERKAN KURUM ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

2018 genel seçimlerinde AK Parti'nin 2. sıra millletvekili adayı olan Esnaf, Sanatkar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, 2023 genel seçimleri öncesi Kırşehir'de önemli temaslar gerçekleştirdi.AK Parti Milletvekilliği için en önemli adaylar arasında görülen Necmettin Erkan, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, Esnaf Odaları Başkanı Bahamettin Öztürk, Ticaret Borsası Başkanı Neşet Yavuz ve Ziraat Odası Başkanı Sinan Purcu'yu ziyaret etti.Erkan'ın bu ziyaretleri, ''AK Parti'nin 1. sıra adayı Necmettin Erkan mı olacak?'' diye yorumlandı.

 

''CUMHURBAŞKANI, ERKAN'I 1. SIRADAN ADAY GÖSTERECEK''

Öte yandan siyaset kulislerinde dolaşan iddialardan birisi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Esnaf, Sanatkar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan'ı 1. sıradan aday göstereceği ve bu nedenle çalışmalara başlaması için talimat verdiği yönünde.İlerleyen süreçte iddiaların gerçek olup olmadığını hep birlikte göreceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.