AK Parti'nin Köy Ziyaretleri Sadece Reklam mı ?

SİYASET 16.11.2022 - 18:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AK Parti'nin Köy Ziyaretleri Sadece Reklam mı ?

  Kırşehir AK Parti Teşkilatı, Milletvekili Mustafa Kendirli ve İl Başkanı Seher Ünsal öncülüğünde köy ziyaretleri gerçekleştirerek köylülerin sorunlarını yerinde dinlemek için çalışma başlatmıştı.Proje kapsamında 200'ün üzerinde ziyaret edildi.Ziyaretler sırasında vatandaşların talepleri dinlenerek notlar alındı.Alınan notların ilgili üst kurumlara iletildiği kaydedilmişti.Ancak Hatunoğlu Köyü'nde çiftçilikle geçimini sağlayan Hasan Altun isimli vatandaş bunun aksini söylüyor.   ''BİZE SÖZ VERDİNİZ, NİYE OY VERDİK SİZE ?'' Ağustos ayında AK Parti Teşiklatının Hatunoğlu Köyü'ne geldiğini ve problemini aktardığını belirten Altun, 6 adet inek hibesi ve kredi aldıklarını belirterek , ''Ötelenebilir ve ertelenebilir krediyi aldık.Yapılandırma yapmadılar.18 bin TL'de seyyanen verdik.Yine de bizi mağdur ettiler.Kefil ile banka anlaşarak bizi mağdur etti.10 ineğim yeddi emindeler.Sayın vekilim Mustafa Kendirli ve Sayın İl Başkanım Seher Ünsal'a da söyledik ama yardımcı olmadılar.Siz söz verdiniz bize; vatandaşın sıkıntısı bizim sıkıntımızdır diye.Niye oy verdik size ? Hiç oralı olmadılar.2 yıldır ineğimiz yok, buzağımız yok, sütümüz yok.Bizim yapacak başka işimiz yok Dünya Lideri, ölümüne kadar sizinleyiz.Dünyayı doyuran tahıl koridorunu açan lider lütfen bize yardım edin'' ifadelerini kullandı.

 

Kırşehir AK Parti Teşkilatı, Milletvekili Mustafa Kendirli ve İl Başkanı Seher Ünsal öncülüğünde köy ziyaretleri gerçekleştirerek köylülerin sorunlarını yerinde dinlemek için çalışma başlatmıştı.Proje kapsamında 200'ün üzerinde ziyaret edildi.Ziyaretler sırasında vatandaşların talepleri dinlenerek notlar alındı.Alınan notların ilgili üst kurumlara iletildiği kaydedilmişti.Ancak Hatunoğlu Köyü'nde çiftçilikle geçimini sağlayan Hasan Altun isimli vatandaş bunun aksini söylüyor.

 

''BİZE SÖZ VERDİNİZ, NİYE OY VERDİK SİZE ?''

Ağustos ayında AK Parti Teşiklatının Hatunoğlu Köyü'ne geldiğini ve problemini aktardığını belirten Altun, 6 adet inek hibesi ve kredi aldıklarını belirterek , ''Ötelenebilir ve ertelenebilir krediyi aldık.Yapılandırma yapmadılar.18 bin TL'de seyyanen verdik.Yine de bizi mağdur ettiler.Kefil ile banka anlaşarak bizi mağdur etti.10 ineğim yeddi emindeler.Sayın vekilim Mustafa Kendirli ve Sayın İl Başkanım Seher Ünsal'a da söyledik ama yardımcı olmadılar.Siz söz verdiniz bize; vatandaşın sıkıntısı bizim sıkıntımızdır diye.Niye oy verdik size ? Hiç oralı olmadılar.2 yıldır ineğimiz yok, buzağımız yok, sütümüz yok.Bizim yapacak başka işimiz yok Dünya Lideri, ölümüne kadar sizinleyiz.Dünyayı doyuran tahıl koridorunu açan lider lütfen bize yardım edin'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.