Ak Parti'nin Kırşehir Hedefini Başbakan Binali Yıldırım Açıkladı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2017 - 15:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ak Parti'nin Kırşehir Hedefini Başbakan Binali Yıldırım Açıkladı

Başbakan Binali Yıldırım, Kırşehir Cacabey Meydanı’nda düzenlenen mitingde, Kırşehir'de ''Evet'' hedeflerinin %70 olduğunu belirtti. Başbakan Binali Yıldırım Cacabey Meydanı'nda yaptığı konuşmada, '' Kırşehir Ak Parti iktidarı sırasında 4 mliyar Türk Lirası yatırım aldı.Ak Parti iktidarından önce 28 km olan bölünmüş yolu 165 km'ye çıkardık.Ahi Evran Üniversitesi'ni kurduk.Öğrenci sayısı 19 bine çıktı.2 baraj ve gölet, 3 içme suyu tesisi inşaa ettik.Tüm bu yatırımlara 200 milyon Türk Lirası aktardık.1 Kasım'da %50 evet dediniz.Ülkücü ve milliyetçi kardeşlerimizle birlikte bu oran %70 olacak.Kırşehir'in yeni istekleri var.Karadeniz'i, Akdeniz' bağlayan ve Kırşehir'den de geçen Hızlı Tren yapılıyor.Çevre yolu yapılacak.200 yataklı yeni hastane ve 130 yataklı Fizik Tedavi Rehabilitasyon hastanesi yapacağız.Kırşehir'in 4 katı Ankara'da Kırşehirli var.Geçtiğimiz günlerde Kırşehir Dernekleri Federasyonunun düzenlediği bir etkinliğe katıldık.Güzel bir gece geçirdik.1 milyona varan Ankara'da ki Kırşehirliler ile birlikte tek devlet, tek vatan, tek bayrak için ''evet'' diyeceğiz.'' açıklamalarında bulundu. Başbakan Binali Yıldırım daha sonra Almanya Devlet Başkanı Angela Merkel ile telefon görüşmesi için konuşmasına ara verdi ve Kırşehir'den ayrıldı.
Başbakan Binali Yıldırım, Kırşehir Cacabey Meydanı’nda düzenlenen mitingde, Kırşehir'de ''Evet'' hedeflerinin %70 olduğunu belirtti.

Başbakan Binali Yıldırım Cacabey Meydanı'nda yaptığı konuşmada, '' Kırşehir Ak Parti iktidarı sırasında 4 mliyar Türk Lirası yatırım aldı.Ak Parti iktidarından önce 28 km olan bölünmüş yolu 165 km'ye çıkardık.Ahi Evran Üniversitesi'ni kurduk.Öğrenci sayısı 19 bine çıktı.2 baraj ve gölet, 3 içme suyu tesisi inşaa ettik.Tüm bu yatırımlara 200 milyon Türk Lirası aktardık.1 Kasım'da %50 evet dediniz.Ülkücü ve milliyetçi kardeşlerimizle birlikte bu oran %70 olacak.Kırşehir'in yeni istekleri var.Karadeniz'i, Akdeniz' bağlayan ve Kırşehir'den de geçen Hızlı Tren yapılıyor.Çevre yolu yapılacak.200 yataklı yeni hastane ve 130 yataklı Fizik Tedavi Rehabilitasyon hastanesi yapacağız.Kırşehir'in 4 katı Ankara'da Kırşehirli var.Geçtiğimiz günlerde Kırşehir Dernekleri Federasyonunun düzenlediği bir etkinliğe katıldık.Güzel bir gece geçirdik.1 milyona varan Ankara'da ki Kırşehirliler ile birlikte tek devlet, tek vatan, tek bayrak için ''evet'' diyeceğiz.'' açıklamalarında bulundu. Başbakan Binali Yıldırım daha sonra Almanya Devlet Başkanı Angela Merkel ile telefon görüşmesi için konuşmasına ara verdi ve Kırşehir'den ayrıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.