AK Parti Milletvekili Salih Çetinkaya: “Adı milletvekili olan hainler cezasını çekecek"

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.11.2016 - 14:25, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AK Parti Milletvekili Salih Çetinkaya: “Adı milletvekili olan hainler cezasını çekecek"

AK Parti İl Danışma Toplantısında konuşan AK Parti Milletvekili Salih Çetinkaya, birilerinin adının milletvekili olduğunu ama hainlik içerisinde olduklarını belirtti. Milletvekili Çetinkaya, bu kadar fazla iç hainin olduğu bir dönemi Türkiye hiç yaşamadığını söyledi. “Tarihi bir dönemde teşkilatlarda görev alıyorsunuz" Doğru yerde duranların daima kazanacaklarını ifade eden Çetinkaya, “Dokunulmazlıkları kaldırılan adı milletvekili ama bir çok suça karışan kişiler göz altına alındı. Yargılama süreci başladı. Arabada silah, terörist taşıyacaksın, terörist cenazesine gideceksin, terör propagandası yapacaksın, Türkiye’den maaş alacaksın ve gelecek bu ülkeye ihanet edeceksin. Sonra da beni tutuklamayın diyeceksin, böyle bir şey yok.”dedi. Eleştirebilir ve farklı dünya görüşlerine de sahip olunabileceğini anlatan Çetinkaya, hiç kimsenin ülkesine ihanet içerisinde olmamalı gerektiğini belirtti. Milletvekili Çetinkaya, “Ülkenize ihanet ederseniz gelir devletin gerekli makamları gelir ve gereğini yapar. Devletimiz güçlü ve daha da güçleniyor. ‘Bozulan devlet idaresini sözde tesis etmek’ için yola çıktıklarını söylüyorlar. Hainler hep aynı şeyi söylüyorlar. Oyunu bizler bozduk. PKK,FETÖ,DHKPC adı ne olursa olsun bunlar yargılanacaklar. Hak ettikleri cezayı görecekler ki millet geleceğe güvenle bakabilsin.” diye konuştu. “Devlet kadroları rahatlıyor. Hainler devletten maaş almayacak.” Devletin kendine özgüvenli şekilde kadrolarını rahatlattığını ifade eden Çetinkaya şöyle konuştu: “Bu mücadelelerin bir kısmı geç kalınmış mücadeleler, biz gocunanların durdukları yerlerde durmayacağız. FETÖ darbesini gerçekleştirse bizler burada olmayacaktık. FETÖ basit mantıkta darbesini gerçekleştirseydi Türkiye olmayacaktı. Bu mücadelenin sulandırılmasına da asla fırsat vermeyerek algı operasyonlarına gelmeyin. Devlet haine maaş vermeyecek. Sadece FETÖ değil PKK’da temizlenecek. Binlerce insan şehit olmak için sokaklara çıktı nasibi olanlar şehitlik mertebesini aldı. 15 Temmuz şehitler gününde kalbimizde daima yara ve gurur olacak. O kara gecede zarar gören herkesin yarası devletten tarafından sarılıyor. Sokağın konuştuğu her şey parlamentoda yer alıyor.”
AK Parti İl Danışma Toplantısında konuşan AK Parti Milletvekili Salih Çetinkaya, birilerinin adının milletvekili olduğunu ama hainlik içerisinde olduklarını belirtti.

Milletvekili Çetinkaya, bu kadar fazla iç hainin olduğu bir dönemi Türkiye hiç yaşamadığını söyledi. “Tarihi bir dönemde teşkilatlarda görev alıyorsunuz" Doğru yerde duranların daima kazanacaklarını ifade eden Çetinkaya, “Dokunulmazlıkları kaldırılan adı milletvekili ama bir çok suça karışan kişiler göz altına alındı. Yargılama süreci başladı. Arabada silah, terörist taşıyacaksın, terörist cenazesine gideceksin, terör propagandası yapacaksın, Türkiye’den maaş alacaksın ve gelecek bu ülkeye ihanet edeceksin. Sonra da beni tutuklamayın diyeceksin, böyle bir şey yok.”dedi. Eleştirebilir ve farklı dünya görüşlerine de sahip olunabileceğini anlatan Çetinkaya, hiç kimsenin ülkesine ihanet içerisinde olmamalı gerektiğini belirtti. Milletvekili Çetinkaya, “Ülkenize ihanet ederseniz gelir devletin gerekli makamları gelir ve gereğini yapar. Devletimiz güçlü ve daha da güçleniyor. ‘Bozulan devlet idaresini sözde tesis etmek’ için yola çıktıklarını söylüyorlar. Hainler hep aynı şeyi söylüyorlar. Oyunu bizler bozduk. PKK,FETÖ,DHKPC adı ne olursa olsun bunlar yargılanacaklar. Hak ettikleri cezayı görecekler ki millet geleceğe güvenle bakabilsin.” diye konuştu. “Devlet kadroları rahatlıyor. Hainler devletten maaş almayacak.” Devletin kendine özgüvenli şekilde kadrolarını rahatlattığını ifade eden Çetinkaya şöyle konuştu: “Bu mücadelelerin bir kısmı geç kalınmış mücadeleler, biz gocunanların durdukları yerlerde durmayacağız. FETÖ darbesini gerçekleştirse bizler burada olmayacaktık. FETÖ basit mantıkta darbesini gerçekleştirseydi Türkiye olmayacaktı. Bu mücadelenin sulandırılmasına da asla fırsat vermeyerek algı operasyonlarına gelmeyin. Devlet haine maaş vermeyecek. Sadece FETÖ değil PKK’da temizlenecek. Binlerce insan şehit olmak için sokaklara çıktı nasibi olanlar şehitlik mertebesini aldı. 15 Temmuz şehitler gününde kalbimizde daima yara ve gurur olacak. O kara gecede zarar gören herkesin yarası devletten tarafından sarılıyor. Sokağın konuştuğu her şey parlamentoda yer alıyor.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.