AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Demir'e Büyük Saygısızlık

SİYASET 26.02.2021 - 20:25, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Demir'e Büyük Saygısızlık

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un AK Parti İl Başkanlığı ziyareti sırasındaki görüntü büyük tepki çekti.

Ahi Evran Cami ve Külliyesi ziyaretinin ardından AK Parti İl Başkanlığına geçen ve burada parti teşkilatı ile toplantı yaptığı sırada protokol masasında oturan Bakan Murat Kurum'un yanına sırasıyla Milletvekili Mustafa Kendirli , İl Başkanı Seher Ünsal , Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer ve İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akkuş oturdu.AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Demir'in ise Mehmet Akkuş'un yanında ayakta beklediği görüldüğü.Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akkuş'un kendisinden yaşça büyük olan Ali Demir'e yer vermemesi büyük tepki çekti.     ''EDEP YAHU EDEP''   AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akkuş Merkez İlçe Başkanı Ali Demir'i ayakta bekletmesi ve yaptığı saygısızlık AK Parti teşkilatında da büyük tepki gördü.Bazı partililer ''edep yahu edep, partimize hiç yakışmayan bir görüntü.Yaptığı büyük saygısızlık.'' yorumunda bulundular.  
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un AK Parti İl Başkanlığı ziyareti sırasındaki görüntü büyük tepki çekti.

Ahi Evran Cami ve Külliyesi ziyaretinin ardından AK Parti İl Başkanlığına geçen ve burada parti teşkilatı ile toplantı yaptığı sırada protokol masasında oturan Bakan Murat Kurum'un yanına sırasıyla Milletvekili Mustafa Kendirli , İl Başkanı Seher Ünsal , Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer ve İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akkuş oturdu.AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Demir'in ise Mehmet Akkuş'un yanında ayakta beklediği görüldüğü.Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akkuş'un kendisinden yaşça büyük olan Ali Demir'e yer vermemesi büyük tepki çekti.

 

 

''EDEP YAHU EDEP''

 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akkuş Merkez İlçe Başkanı Ali Demir'i ayakta bekletmesi ve yaptığı saygısızlık AK Parti teşkilatında da büyük tepki gördü.Bazı partililer ''edep yahu edep, partimize hiç yakışmayan bir görüntü.Yaptığı büyük saygısızlık.'' yorumunda bulundular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.