AK Parti Kırşehir Temayül Yoklaması İptal Edildi

SİYASET 19.11.2020 - 13:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AK Parti Kırşehir Temayül Yoklaması İptal Edildi

Kırşehir'de yeni il başkanını belirlemek için yapılan temayül yoklaması iptal edildiği bilgisine ulaşıldı.

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Ekrem Görçeker, Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ve Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya'dan oluşan heyetin AK Parti Kırşehir il Başkanlığı için yaptıkları temayül yoklamasını tamamlayıp dün Ankara'ya  dönmelerinin ardından, Kırşehir'deki partililerin ve il Başkan adaylarının önemli bir kısmının temayül için gelen Milletvekillerinin tarafsız olmadıkları gerekçesiyle yaptıkları itirazın AK Parti Genel Merkezi tarafından kabul edilmesiyle, yapılan temayül yoklaması iptal edildiği bilgisine ulaşıldı.     ''YENİ HEYET GELECEK''   Haftaya AK Parti Genel Merkezinin yeni bir ekiple Kırşehir'deki temayül yoklamasını yenileceği öğrenildi. 30 ADAY BAŞVURMUŞTU AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan'ın göreve devam etmeyeceğini bildirmesinin ardından il başkanlığı için 30 kişi adaylık başvurusunda bulunmuştu.AK Parti il binasında yapılan temayül yoklamasının ardından adaylarla birebir görüşmeler yapılmış ertesi gün ise Ankara'dan gelen heyet saha çalışması yaparak adaylar ile ilgili vatandaşlar ve STK'lar ile görüşmüştü.
Kırşehir'de yeni il başkanını belirlemek için yapılan temayül yoklaması iptal edildiği bilgisine ulaşıldı.

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Ekrem Görçeker, Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ve Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya'dan oluşan heyetin AK Parti Kırşehir il Başkanlığı için yaptıkları temayül yoklamasını tamamlayıp dün Ankara'ya  dönmelerinin ardından, Kırşehir'deki partililerin ve il Başkan adaylarının önemli bir kısmının temayül için gelen Milletvekillerinin tarafsız olmadıkları gerekçesiyle yaptıkları itirazın AK Parti Genel Merkezi tarafından kabul edilmesiyle, yapılan temayül yoklaması iptal edildiği bilgisine ulaşıldı.

 

 

''YENİ HEYET GELECEK''

 

Haftaya AK Parti Genel Merkezinin yeni bir ekiple Kırşehir'deki temayül yoklamasını yenileceği öğrenildi.

30 ADAY BAŞVURMUŞTU

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan'ın göreve devam etmeyeceğini bildirmesinin ardından il başkanlığı için 30 kişi adaylık başvurusunda bulunmuştu.AK Parti il binasında yapılan temayül yoklamasının ardından adaylarla birebir görüşmeler yapılmış ertesi gün ise Ankara'dan gelen heyet saha çalışması yaparak adaylar ile ilgili vatandaşlar ve STK'lar ile görüşmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.