Ak Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanı Bilgehan Altaş'tan İstifa Açıklaması

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2019 - 15:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ak Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanı Bilgehan Altaş'tan İstifa Açıklaması

Ak Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanı Bilgehan Altaş , parti binasında düzenlediği basın açıklaması ile görevine devam etmeyeceğini açıkladı. Basın açıklaması yapacağını bildirmesinin ardından binlerce telefon aldığını belirten Altaş, ''bu kadar ilginin olabileceğini düşünememiştim'' dedi.Bilgehan Altaş geçtiğimiz günlerde Kırşehir Koordinatörü ve İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ve beraberindeki heyet Kırşehir'e gelerek parti teşkilatı düzenlediği toplantıların olağan toplantılar olduğunu belirterek , ''Bana devam edip etmeyeceğimi sordular.Ben de daha önce bu göreve gelirken 1 dönem geleceğim demiştim.O sözümü istinaden kendilerine görev sürem dolunca devam etmeyeceğimi bildirdim.Kongre süreci öncesi bu tür kararlar olağandır ve ben de Merkez İlçe Başkanlığı görevini bir başka arkadaşıma devredeceğim.'' açıklamalarında bulunarak kongrede aday olmayacağını açıkladı. ''YILDIRIM KAYA'YA ELEŞTİRİ'' Görevi bırakacağını açıklayan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Bilgehan Altaş , dün bir televizyon programına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya'nın , '' Devlet Diyarbakır’da ki anneler konusunda samimi değil. Eğer bu insanlar annelerin çocuklarına kavuşmasını istiyorlarsa TRT’ye çıkardıkları Osman Öcalan ile bu konuyu çözsünler. Annelerin duygularını kullanarak bu konuyu çözmeye çalışmasınlar. '' sözlerine ''HDP’nin terör ile irtibatını da kabul etmeyen ,HDP nin gayrı resmi seçim ortakları olmasının da etkisi ile Diyarbakır' da azılı terör örgütünün elinden yavrularını kurtarmak için eylem yapan annelerin toplumsal tepki oluşturmasını hazmedemeyen Sayın Kaya’nın cumartesi anneleri güzellemelerini hayretler içerisinde izledik.'' cevabını verdi. ''KEŞKE MUHATAPLARI CEVAP VERSEYDİ'' Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Bilgehan Altaş, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun açıklamaları ile sürekli ulusal boyutta gündeme geldiğini belirterek , '' Bu tutarsız açıklamalara muhatabının cevap vermesini isterdik.Ancak yapılan açıklamalar artık bizim dava diye kabul ettiğimiz düşüncelerimize zarar verecek iftira ya da algılarla partimize zarar vermeye başlamıştır.'' diyerek Ekicioğlu'nun , ''Bankamatik memurları, Belediye Makam Aracı ve belediyeye alınan personellerle ilgili'' iddialarına açıklık getirmesini ve bu konular hakkında detaylı bilgi vermesini talep etti.

Ak Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanı Bilgehan Altaş , parti binasında düzenlediği basın açıklaması ile görevine devam etmeyeceğini açıkladı.

Basın açıklaması yapacağını bildirmesinin ardından binlerce telefon aldığını belirten Altaş, ''bu kadar ilginin olabileceğini düşünememiştim'' dedi.Bilgehan Altaş geçtiğimiz günlerde Kırşehir Koordinatörü ve İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ve beraberindeki heyet Kırşehir'e gelerek parti teşkilatı düzenlediği toplantıların olağan toplantılar olduğunu belirterek , ''Bana devam edip etmeyeceğimi sordular.Ben de daha önce bu göreve gelirken 1 dönem geleceğim demiştim.O sözümü istinaden kendilerine görev sürem dolunca devam etmeyeceğimi bildirdim.Kongre süreci öncesi bu tür kararlar olağandır ve ben de Merkez İlçe Başkanlığı görevini bir başka arkadaşıma devredeceğim.'' açıklamalarında bulunarak kongrede aday olmayacağını açıkladı.

''YILDIRIM KAYA'YA ELEŞTİRİ''

Görevi bırakacağını açıklayan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Bilgehan Altaş , dün bir televizyon programına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya'nın , '' Devlet Diyarbakır’da ki anneler konusunda samimi değil. Eğer bu insanlar annelerin çocuklarına kavuşmasını istiyorlarsa TRT’ye çıkardıkları Osman Öcalan ile bu konuyu çözsünler. Annelerin duygularını kullanarak bu konuyu çözmeye çalışmasınlar. '' sözlerine ''HDP’nin terör ile irtibatını da kabul etmeyen ,HDP nin gayrı resmi seçim ortakları olmasının da etkisi ile Diyarbakır' da azılı terör örgütünün elinden yavrularını kurtarmak için eylem yapan annelerin toplumsal tepki oluşturmasını hazmedemeyen Sayın Kaya’nın cumartesi anneleri güzellemelerini hayretler içerisinde izledik.'' cevabını verdi.

''KEŞKE MUHATAPLARI CEVAP VERSEYDİ''

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Bilgehan Altaş, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun açıklamaları ile sürekli ulusal boyutta gündeme geldiğini belirterek , '' Bu tutarsız açıklamalara muhatabının cevap vermesini isterdik.Ancak yapılan açıklamalar artık bizim dava diye kabul ettiğimiz düşüncelerimize zarar verecek iftira ya da algılarla partimize zarar vermeye başlamıştır.'' diyerek Ekicioğlu'nun , ''Bankamatik memurları, Belediye Makam Aracı ve belediyeye alınan personellerle ilgili'' iddialarına açıklık getirmesini ve bu konular hakkında detaylı bilgi vermesini talep etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.