AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı İçin Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Görüşecek 4 İsim Belli Oldu

SİYASET 17.12.2020 - 22:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı İçin Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Görüşecek 4 İsim Belli Oldu

Kırşehir AK Parti İl Başkanlığı için Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek 4 isim belli oldu.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan'ın gelecek kongrede aday olmayacağını ve il başkanlığını bırakacağını açıklamasının ardından başalyan İl Başkanlığı süreci için 30 aday çıkmış ve genel merkezden gelen koordinatörler Kırşehir'de temayü ve saha araştırması gerçekleştirmişti. Temayül ve saha çalışmalarının ardından düzenlenen rapor doğrultusunda hareket eden AK Parti genel merkezi 7 aday belirleyerek mülakat gerçekleştirdi.Erkan Kandemir ile gerçekleştirilen mülakatın ardından belirlenecek isimler Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürülerek yeni il başkanının ataması da gerçekleştirilmiş olacaktı.   CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞECEK 4 İSİM BELİRLENDİ   Alınan son bilgiye göre AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek 4 isim belli oldu ; Ahmet Emin Güneş,  Halil Atak, Cuma Türkyılmaz ve Seher Ünsal...     Cumartesi günü İstanbul'da Huber Köşkünde saat 13:00'te yapılacak görüşmenin ardından yeni il başkanı da belli olacak.  
Kırşehir AK Parti İl Başkanlığı için Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek 4 isim belli oldu.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan'ın gelecek kongrede aday olmayacağını ve il başkanlığını bırakacağını açıklamasının ardından başalyan İl Başkanlığı süreci için 30 aday çıkmış ve genel merkezden gelen koordinatörler Kırşehir'de temayü ve saha araştırması gerçekleştirmişti.

Temayül ve saha çalışmalarının ardından düzenlenen rapor doğrultusunda hareket eden AK Parti genel merkezi 7 aday belirleyerek mülakat gerçekleştirdi.Erkan Kandemir ile gerçekleştirilen mülakatın ardından belirlenecek isimler Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürülerek yeni il başkanının ataması da gerçekleştirilmiş olacaktı.

 

CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞECEK 4 İSİM BELİRLENDİ

 

Alınan son bilgiye göre AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek 4 isim belli oldu ; Ahmet Emin Güneş,  Halil Atak, Cuma Türkyılmaz ve Seher Ünsal...

 

 

Cumartesi günü İstanbul'da Huber Köşkünde saat 13:00'te yapılacak görüşmenin ardından yeni il başkanı da belli olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.