AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal Mazbatasını Aldı

SİYASET 18.01.2021 - 20:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal Mazbatasını Aldı

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongrenin ardından AK Parti Kırşehir İl Başkanlığına seçilen Seher Ünsal bugün mazbatasını aldı.

AK Parti İl binasından başlayarak adliyeye kadar gerçekleştirilen mazbata yürüyüşüne Merkez İlçe Başkanı Ali Demir, Kaman ve Mucur Belediye Başkanları , il yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.Kırşehir Adliyesi seçim bütosundan mazbatasını teslim alan Ünsal burada basın açıklamasında bulundu.     ''Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yüksek tensipleri ve teşkilatımızın değerli delegelerinin oy birliğiyle Kırşehir Ak Parti İl Başkanlığına seçilmem münasebetiyle mazbata töreni için buradayız. '' diyerek sözlerine başlayan Ünsal açıklamasında şu ifadelere yer verdi ;   ''BU TARİHİ NOT EDİN''     ''Ahi Evran ve Aşık Paşa’nın memleketi olan şirin Kırşehir’imizde bundan sonraki süreçte, düsturumuz olan: “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın.” İlkesine uygun olarak birlik ve beraberlik içinde, teşkilat ve Kırşehir'imiz adına hep birlikte çalışmalarımızı daha gayretli olarak sürdüreceğiz. Bu anlayışla, insan odaklı ve erdemli bir yönetim sergileyeceğiz ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği 2023 ve 2071 hedeflerine sağlam adımlarla birlikte ilerleyeceğiz. Şahsıma tevdi edilen bu görevi layıkıyla yerine getirmek amacıyla, tıpkı Ahi Evran Veli gibi yüksek ahlak, disiplin, dürüstlük ve dayanışma içinde, sağduyulu olarak hareket ederek, şehrimize en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Tıpkı asırlar önce devletimiz ve milletimizin güçlenmesine mayasını katan Ahilik teşkilatının Kırşehir topraklarında doğması ve tüm Anadolu’ya yayılması gibi köklü geçmişimizden aldığımız güçle ve Genel Başkanımızdan aldığımız feyizle inandığımız yolda emin adımlarla birlikte yürüyeceğiz. Basınımızın kıymetli mensupları 18/01/2021 tarihini ajandalarınıza not etmenizi istiyorum. Bu tarih; Kırşehir’imiz için atan yüreklerin, gönülleri fethetmek için hareket ettiği tarihtir. Bu tarih partimizin kurulduğu ilk günkü ruhla, aşkla, heyecanla yeniden ivmelendiği tarihtir. Bu tarih memleketimizin en ücra köşesindeki gönüllere ulaşmak için yola çıktığımız tarihtir. Bu tarih 1071’dir, 1453’tür. Kıymetli gönüldaşlarım 2023 yılında yapılacak olan genel seçimlerde ve akabinde yapılacak yerel seçimlerde memleketimize hizmet için yetkilendirilmek istiyoruz.''    
Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongrenin ardından AK Parti Kırşehir İl Başkanlığına seçilen Seher Ünsal bugün mazbatasını aldı.
AK Parti İl binasından başlayarak adliyeye kadar gerçekleştirilen mazbata yürüyüşüne Merkez İlçe Başkanı Ali Demir, Kaman ve Mucur Belediye Başkanları , il yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.Kırşehir Adliyesi seçim bütosundan mazbatasını teslim alan Ünsal burada basın açıklamasında bulundu.
 
 
''Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yüksek tensipleri ve teşkilatımızın değerli delegelerinin oy birliğiyle Kırşehir Ak Parti İl Başkanlığına seçilmem münasebetiyle mazbata töreni için buradayız. '' diyerek sözlerine başlayan Ünsal açıklamasında şu ifadelere yer verdi ;
 
''BU TARİHİ NOT EDİN''
 
 
''Ahi Evran ve Aşık Paşa’nın memleketi olan şirin Kırşehir’imizde bundan sonraki süreçte, düsturumuz olan: “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın.” İlkesine uygun olarak birlik ve beraberlik içinde, teşkilat ve Kırşehir'imiz adına hep birlikte çalışmalarımızı daha gayretli olarak sürdüreceğiz. Bu anlayışla, insan odaklı ve erdemli bir yönetim sergileyeceğiz ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği 2023 ve 2071 hedeflerine sağlam adımlarla birlikte ilerleyeceğiz. Şahsıma tevdi edilen bu görevi layıkıyla yerine getirmek amacıyla, tıpkı Ahi Evran Veli gibi yüksek ahlak, disiplin, dürüstlük ve dayanışma içinde, sağduyulu olarak hareket ederek, şehrimize en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Tıpkı asırlar önce devletimiz ve milletimizin güçlenmesine mayasını katan Ahilik teşkilatının Kırşehir topraklarında doğması ve tüm Anadolu’ya yayılması gibi köklü geçmişimizden aldığımız güçle ve Genel Başkanımızdan aldığımız feyizle inandığımız yolda emin adımlarla birlikte yürüyeceğiz. Basınımızın kıymetli mensupları 18/01/2021 tarihini ajandalarınıza not etmenizi istiyorum. Bu tarih; Kırşehir’imiz için atan yüreklerin, gönülleri fethetmek için hareket ettiği tarihtir. Bu tarih partimizin kurulduğu ilk günkü ruhla, aşkla, heyecanla yeniden ivmelendiği tarihtir. Bu tarih memleketimizin en ücra köşesindeki gönüllere ulaşmak için yola çıktığımız tarihtir. Bu tarih 1071’dir, 1453’tür. Kıymetli gönüldaşlarım 2023 yılında yapılacak olan genel seçimlerde ve akabinde yapılacak yerel seçimlerde memleketimize hizmet için yetkilendirilmek istiyoruz.''
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.