AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal'ın Listesi Belli Oldu

SİYASET 13.01.2021 - 11:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal'ın Listesi Belli Oldu

Bugün yapılacak 7. olağan kongrede il başkanı olarak seçilecek Seher Ünsal'ın yönetim listesi belli oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni il başkanı olarak belirlediği Seher Ünsal bugün yapılacak  olan 7. olağan kongrede il başkanı olarak yeni yönetimiyle  seçilecek ve resmen görevine başlayacak.Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde saat 12:00'de başlayacak olan kongrede saat 13:00'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da konuşma konuşma yapacak.Kongre öncesi AK Parti'de liste telaşı vardı.Yeni yönetim listesi için çok sayıda görüşme ve toplantı yapıldı.Yeni listede Milletvekili Mustafa Kendirli ve eski Belediye Başkanına yakın isimler olmaması ise dikkat çekti.   İŞTE SEHER ÜNSAL'IN YÖNETİM KURULU LİSTESİ  
Bugün yapılacak 7. olağan kongrede il başkanı olarak seçilecek Seher Ünsal'ın yönetim listesi belli oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni il başkanı olarak belirlediği Seher Ünsal bugün yapılacak  olan 7. olağan kongrede il başkanı olarak yeni yönetimiyle  seçilecek ve resmen görevine başlayacak.Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezinde saat 12:00'de başlayacak olan kongrede saat 13:00'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da konuşma konuşma yapacak.Kongre öncesi AK Parti'de liste telaşı vardı.Yeni yönetim listesi için çok sayıda görüşme ve toplantı yapıldı.Yeni listede Milletvekili Mustafa Kendirli ve eski Belediye Başkanına yakın isimler olmaması ise dikkat çekti.

 

İŞTE SEHER ÜNSAL'IN YÖNETİM KURULU LİSTESİ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.