Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli'nin İstifası İstendi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.08.2017 - 10:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli'nin İstifası İstendi

Ak Parti genel merkezi , Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli'nin istifasını istedi. Cuhmurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın,  ''Teşkilatlarda ''Metal Yorgunluğu'' var , önümüzdeki seçim döneminde daha dinamik daha çalışkan arkadaşlarla nöbet değişimi şart'', talimatının ardından düğmeye basıldı.Geçtiğimiz günlerde istifası istenen Merkez İlçe Başkanı Mehmet Şahin'in ardından bu kez İl Başkanı Mustafa Kendirli'nin istifası istendi.Konuyla ilgili il başkanlığı bugün saat 14:00'de basın açıklaması yapılacağını duyurdu.  
Ak Parti genel merkezi , Ak Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli'nin istifasını istedi.

Cuhmurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın,  ''Teşkilatlarda ''Metal Yorgunluğu'' var , önümüzdeki seçim döneminde daha dinamik daha çalışkan arkadaşlarla nöbet değişimi şart'', talimatının ardından düğmeye basıldı.Geçtiğimiz günlerde istifası istenen Merkez İlçe Başkanı Mehmet Şahin'in ardından bu kez İl Başkanı Mustafa Kendirli'nin istifası istendi.Konuyla ilgili il başkanlığı bugün saat 14:00'de basın açıklaması yapılacağını duyurdu.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.