AK Parti Kırşehir'de Kritik Gün

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2019 - 11:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AK Parti Kırşehir'de Kritik Gün

31 Mart seçimlerinde Kırşehir Belediyesini CHP kaptıran AK Parti , genel merkez nezdinde Kırşehir'e çıkarma yapacak.Ziyaretin ardından teşkilatta değişikliğe gidilmesi bekleniyor. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Kırşehir Koordinatörü İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ve beraberindeki heyet bugün saat 14:00'te Kırşehir AK Parti İl binasına gelerek durum değerlendirmesinde bulunacak.AK Parti Kırşehir İl Teşkilatı ile yapılacak durum değerlendirmesinde 31 Mart Yerel seçimlerindeki yenilginin hesabının sorulması bekleniyor.Akabinde de İl Teşkilatında değişikliğe gidileceği düşünülüyor.Zira AK Parti Türkiye genelinde teşkilat değişikliğine gitmeye başladı. VAN'DA 6 İLÇENİN İSTİFASI İSTENDİ Yaklaşık 3 gün önce Van koordinatörü olan bir Genel Merkez Teşkilat Başkan yardımcısı ve görevlendirilen bir milletvekili Van'a giderek 6 ilçenin istifasını istemişti. Yine önceki gün AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı görevden alınmıştı.

31 Mart seçimlerinde Kırşehir Belediyesini CHP kaptıran AK Parti , genel merkez nezdinde Kırşehir'e çıkarma yapacak.Ziyaretin ardından teşkilatta değişikliğe gidilmesi bekleniyor.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Kırşehir Koordinatörü İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ve beraberindeki heyet bugün saat 14:00'te Kırşehir AK Parti İl binasına gelerek durum değerlendirmesinde bulunacak.AK Parti Kırşehir İl Teşkilatı ile yapılacak durum değerlendirmesinde 31 Mart Yerel seçimlerindeki yenilginin hesabının sorulması bekleniyor.Akabinde de İl Teşkilatında değişikliğe gidileceği düşünülüyor.Zira AK Parti Türkiye genelinde teşkilat değişikliğine gitmeye başladı.

VAN'DA 6 İLÇENİN İSTİFASI İSTENDİ

Yaklaşık 3 gün önce Van koordinatörü olan bir Genel Merkez Teşkilat Başkan yardımcısı ve görevlendirilen bir milletvekili Van'a giderek 6 ilçenin istifasını istemişti. Yine önceki gün AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı görevden alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.